Els balls bollywood i els colors de l’Índia cobriran el parc de naturalesa i animals Terra Natura Benidorm durant la realització del festival hindú Holi, que tindrà lloc dissabte que ve 18 d’agost a les 11.00 hores. En aquesta edició, s’han preparat més de 200 quilos de pólvores pigmentados i més de 5.000 botelles amb aigua de colors per a commemorar el 46º aniversari de l’elefanta Petita. Aquesta elefanta va ser rebutjada per la seua rajada en ser considerada lletja segons els cànons de bellesa establits en la seua espècie i avui simbolitza la superació i l’amistat sense barreres.

La jornada festiva s’iniciarà en l’entrada del parc en la zona de Pangea, on tindran lloc els balls de benvinguda de la mà de les ballarines de l’Escola de dansa Bollywood Omkara Danse d’Alacant, que estaran acompanyades pel grup Merakimera percussió. Mentre se’ls imposarà als visitants el bindi o tilak de benvinguda en el front. Aquest punt roig se situa, en el front tant a homes com a dones, a l’altura del sisè chakra que simbolitza la saviesa en la cultura hindú.

Després de l’exhibició de vol d’aus rapaces de l’amfiteatre, la comitiva hindú es desplaçarà fins a les instal·lacions de Petita per a realitzar una ofrena que consistirà en una degustació de fruites i verdures especialment preparada per a l’elefanta que estarà esperant al costat de la seua companya Kaiso. Tots dos animals estaran decorats amb pintures i motius de colors realitzats per les seues cuidadores. Després de cantar-li la tradicional cançó de ‘aniversari feliç’, els participants es desplaçaran fins a Napastepur, per a donar començament al llançament de colors.

Així mateix, en Aqua Natura també continuarà la diversió i l’entreteniment amb altres activitats com una cercavila musical hindú, una sessió de Aqua Danse Hindú i una festa de l’escuma de colors.

 La història de Petita

La història d’aquesta elefanta asiàtica de Terra Natura Benidorm es remunta, a fa anys, quan el seu pes inferior a l’habitual en aquesta espècie li va portar a ser repudiada pels altres elefants de la seua manada, al no complir els cànons de bellesa d’aquests animals i ser diferent als altres. Mitjançant l’ajuda de la seua companya Kaiso es va poder integrar, a poc a poc, en la rajada d’elefants que habitava en el complex i ser acceptada pels seus companys.