Terra Natura Benidorm torna al Juràsic amb l’arribada de dos dinosaures T-rex de dos metres d’altura

Terra Natura Benidorm torna al Juràsic amb l’arribada de dos dinosaures T-rex de dos metres d’altura

El període Juràsic va tornar a ressorgir en les instal·lacions del parc de naturalesa i animals Terra Natura Benidorm. La iniciativa que recrearà aquest període serà protagonitzada per dos dinosaures T-rex animats de dos metres d’alt i quatre metres de llarg.

Una batucada tribal va donar la benvinguda als visitants en la zona de Pangea a partir de les 11.15 hores donant pas a l’aparició dels T-Rex que eixiren del gran volcà. A les 13.30 hores els assistents van poder alimentar als dinosaures, acostant-los productes vegetals. Les figures que s’assemblen a aquesta espècie extinta són manipulades per un actor i emeten els rugits característics d’aquesta espècie.

A l’interior del volcà es podiem observar reproduccions d’ous de dinosaures que simularan el moment de la seua eclosió a l’interior d’una incubadora. Aquestes recreacions han sigut elaborades amb argila de polímer i cristall, materials que els confereix un aspecte hiperrealista.

Com a contingut complementari es va poder a assistir a l’exposició de quatre rèptils de clamidosaurios a l’interior de Terraceratops. Els clamidosaurios són fardatxos prehistòrics que es caracteritzen per posseir un collaret extensible articulat per llargues espines sobre el seu cap, que obrin quan se senten amenaçats. La seua fisonomia és molt similar a la de les espècies antecessores del Juràsic.

Dins de l’oferta programada, Terra Natura Benidorm va a realitzar una activitat orientada als més xicotets que es denominà ‘Entrena al teu dino’. En ella, els participants podran formar part d’una interacció amb dinosaures com si hagueren cobrat vida i els animadors explicaran els hàbits de les diferents espècies i les seues característiques.

Sobre Terra Natura Benidorm

Terra Natura Benidorm és un parc de naturalesa i animals dedicat a l’oci familiar que compta amb una col·lecció de més d’1.500 animals, de 200 espècies diferents (50 d’elles en perill d’extinció). La seua superfície es divideix en quatre àrees que representen els continents d’Amèrica, Àsia i Europa, i la zona de Pangea, inspirada en l’origen de la Terra. El recorregut per les seues instal·lacions fa que els visitants se submergisquen en el concepte de zooinmersió  i otretat.

 

 

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X