Els grans èxits de Dire Straits interpretats en un potent directe que ens portarà a reviure en l´Auditori de la Mediterrània les grans cançons d’un dels grans grups de rock més respectats a tot el món. Dire Straits és una banda britànica històrica que ha influït en diferents generacions.
És moment de deixar-se portar amb el gran tribut presentat per Sultans of Swing. Amb un directe portat per set músics que interpreten les grans cançons de Dire Straits, un grup mític que ha venut més de 100 milions de discos a tot el món. The Best of Dire Straits by Sultans of Swing atraurà a espectadors de moltes nacionalitats, seguidors i entusiastes del clàssic so de Dire Straits.
El grup Dire Straits es va dissoldre en 1995, després de 18 anys d’activitat, i no ha tornat a reunir-se per molt que ho hagen desitjat els seus seguidors. El carismàtic líder Mark Knopfler, molt carismàtic per la seua manera de tocar la guitarra i de cantar, amb un estil personal que marcava l’estil del grup, va seguir en solitari com altres membres de la banda i mai van tornar a reeditar el grup que van deixar arrere. Les cançons de Dire Straits han continuat sonant, milions de vegades, en totes les emissores del món des de llavors i ara en les plataformes digitals de difusió.
Dire Straits va iniciar la seua marxa musical en 1977, quan els primers membres de la banda van rebatejar un grup anterior per la penosa situació que estaven travessant. Un amic els va convéncer per a cridar Dire Straits al grup, ja que significa passar penúries i greus estretors. I va ser dir així al grup i començar a canviar la seua sort musical, amb l’enregistrament d’unes maquetes que impressionaran a diverses persones clau i que els llevarám a sonar en la BBC i a ser captats per a signar en una companyia discogràfica i llançar el seu primer albúm homònim que tindrà gran èxit, com els següents, que ja contenia el tema “Sultans of Swing”.
En 1978 vindrà el segon albúm “Communiqué” que inclou “Once upon a Time in the West. A aquests discos que marcaran la carrera de Dire Straits seguiran uns altres, com “Making Movies”, tercer disc, en 1980, que incloïa noves cançons destinades a ser inoblidables per als seguidors del grup com “Tunnel of Love”, “Romeo and Juliet” o “Solid Rock”.
La carrera de Dire Straits va seguir amb diferents discos entre els quals es troba “Brothers in Arms” que va tindre una enorme repercussió i grans vendes. La portada del albúm, amb una de les famoses guitarres de Mark Knopfler, és una de les més famoses de la història de la música publicada en vinil i en els primers CD o Compact Disc que es lanzarón al mercat –un nou sistema que acabaria substituint al vinil-.
L’últim àlbum d’estudi de la banda va eixir al carrer en 1991 amb el títol “On Every Street” i va tindre un acolliment diferent i un menor èxit. Després la banda va publicar discos de directes i en 1995 va anunciar que es dissolia. I mai van tornar a reunir-se.
The Best of Dire Straits by Sultans of Swing sonarà el dissabte 13 de desembre en l´Auditori de la Mediterrània amb els grans temes de Dire Straits. Una nit especial per a reviure un dels grans grups de la història del rock.
Entrades disponibles al preu únic de 25 euros.
Entrades a la venda en taquilles del Auditori de la Mediterrània i a través de Instant Tiquet, telèfon: 902 444 300 o en el següent enllaç:
https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/