El duo, format per Emma Barber i Alex Román, ve apadrinat per la banda britànica “The Ting Tings”. La música de “The Hisunz” combina referències que van de “The Strokes” a “The XX”. El tema “CNTRDCTNS” s’estrena al costat del seu videoclip.

El nou single de The Hisunz, “CNTRDCTNS”, disponible des del passat 26 de març, és el segon dels singles que seran llançats com a bestreta d’un pròxim EP, editat per Finca Rècords i distribuït per Ditto Music.

Format per Emma Barber i Alex Román, el duo autoprodueix aquest primer treball comptant amb l’estreta col·laboració de Jules de Martino i Katie White (The Ting Tings), que han co-produït i ajudat a desenvolupar alguns dels primers temes del grup.

La banda es descriu a si mateixa com a natural, crua i mínimal. En general, fugen del concret per a inspirar-se en idees i sentiments d’una manera més pròxima al sensorial i l’abstracte, com es pot comprovar en aquest tema “CNTRDCTNS” (Contradiccions).

Tant la lletra com la música mostren aqueixes contradiccions. En la tornada el podem comprovar: I’m jumping inside but I’m flat on the floor / (Faig salts dins del meu però estic pegada al sòl). I seem to be fine but I’m all in a block / (Sembla que estic bé però estic completament paralitzada). Quant a la música podem veure també com les tornades, alegres i de concordes majors, es contraposen amb uns versos més foscos i opacs.

Els components de “The Hisunz” reconeixen el seu deute i la seua admiració per diversos aspectes de la música d’unes certes dècades. Especialment la melodia i la creativitat dels 60, l’actitud i l’energia dels 70 i els elements electrònics propis dels 80. A partir d’aqueixes i moltes altres influències que van de “The Strokes” a “The XX”, el duo crea riffs, patrons i ritmes que afavoreixen la immersió en l’univers propi de cadascuna de les seues cançons.

Actualment es troben acabant la producció del seu primer EP. “The Hisunz” va signar amb Sony Music Publishing en 2020. Els dos primers singles de “The Hisunz” han sigut editats per Finca Rècords i distribuïts per Ditto Music.

Altres notícies:

La banda d’Alex Román “The Hisunz” presenta el seu primer single “GUILTY MAN”

https://www.youtube.com/channel/UCahvcUGw_Qh7A15ZRL9rVLA