TODO ERA MARZO és un nou llibre de relats d’escriptores i escriptors alacantins que es presentarà aquest diumenge 25 d’octubre a les 11 h. en la Fira del Llibre d’Alacant que es podrà continuar online a través dels canals de Youtube i Facebook de la Fira.

L’objectiu principal d’aquesta edició és dedicar el 100% dels fons obtinguts per la seua venda perquè l’entitat Alicante Gastronòmica Solidaria puga continuar realitzant menús a 1500 famílies afectades per la pandèmia. Alacant Gastronòmica Solidària ha realitzat 200.000 menús fins hui, 120.000 dels quals han anat a la ciutat d’Alacant.

La publicació està coordinada per Paco Sanguino, escriptor, i Martín Sanz, escriptor i periodista i es publicarà en l’editorial alacantina ELÉCTRICO ROMANCE que dirigeix Juanjo Cervetto. La portada del llibre compta amb la participació de l’artista il·licitana Susana Guerrero i el disseny de la marca de la col·lecció TODO ERA MARZO ha sigut realitzada per l’artista i dissenyador alacantí Juanjo Hernández, tots dos també des de la col·laboració desinteressada amb la iniciativa.

Els autors i autores participants són 14 que han decidisc realitzar un relat en aquest nou llibre: Elia Barceló, Lola Blasco, Carles Cortés, Mateo Darrán, Juan Carlos de Manuel, José Luis Ferris, Luis Leante, Gerardo Muñoz, Pepa Navarro, Pedro Nuño de la Rosa, Lliris Picó, Chus Sánchez, Mariano Sánchez Soler i Paco Sanguino.

Aquesta proposta ve a demostrar com el sector de la cultura al nostre país es troba compromés amb la situació que estem vivint per la pandèmia a nivell social i econòmic i demostra la posició de “artivisme” d’un gran nombre d’escriptors i escriptores que permetrà buscar noves solucions per a atendre la ciutadania més vulnerable.

Es convida al conjunt de lectors i lectores que a partir del 3 de desembre, data en la qual eixirà al mercat, a la compra del mateix perquè tindrà un destí socialment responsable.

El preu del llibre serà de 15 € que és un valor estimat del preu d’un menú mitjà en un restaurant de la ciutat que permetrà multiplicar la producció de menús dins del programa per a persones que el necessiten.

El llibre es podrà adquirir en la xarxa de llibreries de la província d’Alacant i s’ha gestionat també amb Amazon a nivell online.