A la proposta de Luis Antonio Mac-Beath, Luant d’aquesta quinzena l’autor es la dedica al llibre “Todo era Marzo y otros relatos”  que és una obra de relats que té com a missió dedicar el 100% dels fons de la seua venda perquè l’entitat Alicante Gastronómica Solidaria puga continuar realitzant menús per a totes aquelles famílies afectades per la pandèmia. Un projecte dut a terme per voluntaris del sector de l’hostaleria de la província d’Alacant, amb el qual es pretén atendre les necessitats de menjar de persones de tots els racons de l’entorn.

Divendres que ve 18 de desembre de 2020 a les 19 hores en la Llibreria 80 Mundos d’Alacant es presentarà el llibre “Todo era Marzo y otros relatos”  publicat per l’editorial Eléctrico Romance i comptarà amb l’assistència dels seus autors i col·laboradors de l’edició.

La il·lustració està basada en el relat “Todo era Marzo” de l’escriptor Paco Sanguino i recrea la imatge de confinament de Puri i Paco, una parella que van arribar a la jubilació quasi al mateix temps vivint en una casa diminuta en un barri modest de la ciutat d’Alacant.