El famós mentalista Toni Bright, un dels més coneguts d’Espanya, per primera vegada en Auditori de la Mediterrània presenta una creació per a públic familiar. Actuació per a públic de totes les edats a partir de 6 anys. Toni Bright a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i d’aqueixa manera els espectadors poden col·laborar en la investigació científica contra el càncer, un dels objectius de AECC, al costat d’altres programes d’assistència a malalts de càncer i a les seues famílies.

Toni Bright presenta “Tornar a creure. Màgia de la ment” en aquesta actuació, diumenge que ve 31 de març, a les set de la vesprada, per a públic familiar. És una creació amb la qual està triomfant en tota Espanya, omplint teatres de grans ciutats, recentment ha tingut gran èxit omplint grans sales com el Teatre Gayarre a Pamplona, on va esgotar entrades i va ser necessària una segona actuació; i Toni Bright, que recorre tota Espanya, també ha estat diversos dies seguits actuant a Sant Sebastià, i com un altre exemple, igualment ha omplit el Teatre Campos Elíseos de Bilbao; a la província d’Alacant també ha triomfat amb la seua proposta original de mentalisme i ha omplit de públic d’edat variada el Teatre Principal d’Alacant; Gran Teatre d’Elx o Teatre Chapí, entre altres.

Toni Bright assegura que: . Toni Bright utilitza la “màgia per a il·lusionar a les persones. Els xiquets se sentiran com a adults i els adults viuran una experiència única sentint-se com a xiquets”.

La crítica i els mitjans de comunicació ho han situat com un dels millors mentalistes d’Espanya i un dels mags de la ment més respectats i aplaudits. Amb “Volver a crecer” atrapa a tota la família. A més Toni Bright planteja preguntes que contestarà en aquesta actuació: Es pot contactar amb els esperits? Es pot endevinar el número de loteria? Poden doblegar-se forquetes o culleres amb la ment? Es pot llegir la ment de les persones?

Preu: 8 euros. Preu amb descompte: 5 euros.

A benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Junta Local de La Nucia.

El descompte s’aplicarà a estudiants, menors de setze anys, jubilats, pensionistes i acreditant Carnet Jove.

Entrades a la venda en taquilles del Auditori de la Mediterrània i a través de Instant Tiquet, web i telèfon: 902 444300 i en aquest enllaç directe: https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/