Comença 2023 amb dues propostes internacionals de referència en el seu gènere.
El Cicle Sons Globals torna a portar a les nostres seus d’Alacant i Múrcia músiques del món per a fer-nos viatjar sense alçar els peus del sòl. En aquesta ocasió, comptem amb el grup de rock britànic Tindersticks i amb el músic i pare del ethio-jazz Mulatu Astatke. Pren nota de les dates i reserva ja la teua entrada:

Tindersticks
Rock/Pop/Alternatiu
Alacant | 11 de gener
Murcia | 12 de gener
Tindersticks és un grup de rock format en Nottingham, el Regne Unit en 1991. El so del grup parteix del pop independent, al qual incorporen arranjaments orquestrals, de jazz i de soul. El seu segell distintiu ho marquen la profunda veu de baríton de Stuart A. Staples, que li emparenta amb els crooners clàssics, i les sofisticades orquestracions de Dickon Hinchliffe, que utilitza una àmplia varietat d’instruments que contribueixen a l’eclèctic so del grup.

Mulatu Astatke
Ethio-jazz
Alacant | 10 de febrer
Murcia | 11 de febrer

Mulatu Astatke és un músic i arranjador nascut en 1943 a l’oest d’Etiòpia, conegut com el pare del Ethio-Jazz. Mulatu es va formar en diferents ciutats com Londres, Nova York o Boston, on va combinar el seu Jazz al costat de les seues influències llatines i la música tradicional d’Etiòpia, convertint-se en el primer estudiant africà a ingressar en la prestigiosa escola de música Berkeley a Boston.

PROMOCIÓ: Aprofita ara i compra les teues entrades per a gaudir de Mulatu Astatke abans del 31 de desembre a preu reduït ací.