Mar Ezcurra, regidor de Cultura i Joventut, ha presentat una nova edició del Cinema d’Estiu a Oriola, una activitat que es desenvoluparà del dijous 12 fins al divendres 20 d’agost a la ciutat, pedanies i costa.

“Es tracta ja d’una activitat lúdica i d’oci consolidada ja en el municipi. Al Cinema d’Estiu es donen cita les famílies per a passar una nit al fresc i gaudir de les pel·lícules en un agradable ambient. Cada nit de cinema a l’aire lliure comptarà amb dues sessions de pel·lícules, una infantil i una altra destinada al públic familiar, a més es repartiran roses entre els assistents”, ha explicat Mar Ezcurra.

Així, ha destacat Ezcurra, el dijous 12 d’agost començarà aquest nou cicle de Cinema d’Estiu en la pedania de Torremendo amb les pel·lícules «Scooby» i «Yesterday». El divendres 13 d’agost la sessió es trasllada per primera vegada a la urbanització de Montepinar, on es podran veure les pel·lícules «Sonic. La pel·lícula» i «Hasta que la boda nos separe». La urbanització de Punta Prima, en Oriola Costa, tindrà la seua doble sessió de cinema el dilluns 16 d’agost amb «La aventura del Doctor Dolitle» i «Shazam». El dimarts 17 d’agost en La Murada podrem veure «Abominable» i «Jugando con fuego», mentre que el dimecres 18 d’agost en L’Apareguda es projectaran les pel·lícules «La família Addams» i «Chicos buenos». El dijous 19 d’agost serà el torn de la pedania de Sant Bartolomé amb «Terra Willy. Planeta desconocido» i «Pare no hi ha més que un 2» i es tancarà el cicle de Cinema d’Estiu el divendres 20 d’agost en la glorieta Gabriel Miró d’Oriola amb «La oveja Spam» i «Joker».

La regidor ha assenyalat que les pel·lícules triades “són de caràcter familiar i per a tots els públics, especialment infantil i juvenil”. Totes les sessions començaran a les 21.30 hores, són gratuïtes i comptaran amb totes les mesures sanitàries.