En aquest any 2021, Cultura va recuperant la seua activitat, no sols amb la programació en el Teatre Riu i en el Centre Cultural Salvador Miró, sinó també en els espais oberts dels barris, on el Cinema en el Barri d’estiu sempre ha tingut tan bona acceptació.

Aquesta mateixa setmana comencen les tan esperades sessions de cinema gratuït a l’aire lliure, els divendres, a les 22.00 h. l’Iran girant per cadascun dels barris de la localitat i a elles està convidada tota la ciutadania iberuda. El Barri antic projectarà “Dora. La Ciudad perdida”, el divendres 18 de juny, en la Plaça de la Palla. El dissabte, 29 de juny, La Dolçor projectarà “Un corazón extraordinario”, al Parc Giravella.

El 2 de juliol, en el barri Mirasol es podrà veure “Cómo entrenar a tu dragón 3”, en la c/ José Pineda, 11. El 9 de juliol, toca el torn al barri dels Reis Mags i podran gaudir de la pel·lícula musical “Cats”, en la Plaça dels Reis Mags. El torn del barri de Sant Pasqual serà el 16 de juliol, on es podrà veure “Dora. La Ciudad perdida”, al parc de l’av. d’Alcoi, 56 i la Ciutat Esportiva projectarà el 23 de juliol, , “El parque mágico”, en la Glorieta Rafael Payá.

Les dues últimes sessions de cinema seran el 30 de juliol en el barri de la Sagrada Família, en la Plaça Pou Madrigal, amb “Futbolín” i el 6 d’agost, “Fast&Furious. Hobbs and shaw”, en l’amfiteatre del Parc els Hortes, Barri San Miguel.

Des de l’àrea de Cultura espera que aquestes sessions de cinema siga un moment d’oci i gaudi per a tots els veïns i veïnes d’Ibi i un pas més en la volta a la programació d’activitats culturals de la localitat.