Torna Jazzorama, Festival Internacional de Jazz d’Ibi

Torna Jazzorama, Festival Internacional de Jazz d’Ibi

Després del standby del passat any degut a la pandèmia, torna a Ibi el Jazzorama Festival, la segona edició del Festival Internacional de Jazz d’Ibi. L’esdeveniment va ser presentat aquest dimarts en l’hall del Teatre Riu amb la presència del regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi, Antonio Rico; el director del Jazzorama, Jorge Barrachina i el coordinador de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi, Pepe Arroyo.

Del 26 al 30 de maig, i després de la fantàstica experiència de 2019, que va enamorar al públic de la província, tant el Teatre Riu com el Centre Cultural Salvador Miró d’Ibi acolliran concerts i espectacles de jazz per a tots els públics, gratuïts o amb preus populars. Tot aquell que desitge vibrar amb aquest gènere musical podrà fer-lo durant aqueixos dies amb totes les mesures sanitàries establides perquè la culura continue sent segura.

Jorge, com a creador del projecte, s’encarrega de l’organització del festival al costat de l’equip tècnic de la regidoria de Cultura. Jorge s’encarrega de l’organització d’aquest projecte musical que va nàixer amb l’objectiu de consolidar-se i convertir-se en un festival de referència provincial i nacional, que aportació a Ibi no sols economia sinó també riquesa cultural i desenvolupament social.

En aquesta nova edició, el Teatre Riu i el Centre Cultural Salvador Miró serà on es desenvolupen els concerts i esdeveniments previstos. El festival començarà amb l’actuació del Quartet Germans, el dimecres 26 de maig, a les 20.00 h, en el Teatre Riu, on també es realitzarà el dijous 27 el Jazzorama Fòrum, a les 18.00 h. El divendres 28 de maig, Pepe Zaragoza Quartet estarà en el Centre Cultural, a les 18.00 h i Fraskito a les 20.00 h, en el Teatre Riu.

L’agenda del cap de setmana estarà més ajustada amb The Shag Sharks, a les 12.00 h; el Taller sol Jazz, a les 13.00 h i Valentine Manouche Project, a les 18:00h, tot això en el Centre Cultural. Aqueix mateix dia, el Teatre Riu acollirà el concert de Juan Perro, a les 20.00 h.

El diumenge al matí, Jazzeando amb xiquets, destinat a famílies, tedrá lloc en el Teatre Riu, a les 12.00 h. Clara Juan Quintet, a les 18.00 h, en el Centre Cultural, i per a culminar un cap de setmana complet, Andrea Motis, a les 20.00 h, en el Teatre Riu.

En la pàgina web del festival www.jazzoramafestival.com i en www.bacantix.com ja es poden comprar les entrades per als concerts de Juan Perro, Andrea Motis i Fraskito. La resta de concerts i activitats del festival són gratuïtes, podent-se recollir les invitacions en el Centre Cultural Salvador Miró (dimarts i dimecres de 17:00h a 20:00h) i en el Teatre Riu (dijous i divendres de 11:00h a 13:00h i de 19:00h a 21:00h). En el cas del taller d’iniciació al ball Sol Jazz s’haurà de reservar l’assistència a través del formulari de la pàgina web.

“Enguany volem mantindre la línia que vam mantindre en 2019: fer un festival accessible i plural basat en una programació de qualitat». Explica Jorge Barrachina, director del festival. “A més, volem mostrar a la gent que la cultura és segura i que, amb responsabilitat, gaudir de la música com més ens agrada: en viu i en directe, és possible.”

Des de la seua primera edició en 2019, el Festival Jazzorama ha sigut guardonat a nivell nacional i reconegut a nivell internacional, mostrant les seues clares intencions: convertir-se en un festival referent a nivell nacional. En paraules del director: «Volem convertir a Ibi en la #CiudadDelJazz”. Enguany el Festival Jazzorama compta amb el suport incondicional de l’Ajuntament d’Ibi i la Regidoria de Cultura, el regidor de la qual, Antonio Rico, expressava “l’enorme satisfacció que ens produeix tornar a comptar amb la professionalitat de Jorge Barrachina organitzant un festival com aquest, que ja només en la seua primera edició ens va donar a entendre el gran esdeveniment musical que pot arribar-se a convertir. Estem amb Jorge en què la cultura és segura i així ho vam demostrar amb la programació que tots dos espais culturals estan tenint a Ibi. Augurem, de nou, l’èxit de Jazzorama Festival i segur tindrà, de nou, l’acolliment que mereix”.

A l’esdeveniment se sumen com colaborades organismes com el Institut Valencià de Cultura, Entitat de Gestió AIE (Artistes, intèrprets o executants) o empreses locals com ITC Embalatge, Llibreria Plumier, Gelateria Albina, Farmàcia Diego, Casa Rosalía i l’empresa joguetera Musicals Reig.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X