Elx Cultura ofereix aquesta setmana el concert de José Moreno i l’espectacle de dansa Nexes en L’Escorxador, la projecció dels estels no moren a Liverpool en l’Odèon, una obra infantil i dos concerts de cobla donin els barris i pedanies i exposicions.

Aquesta setmana, Elx Cultura reprèn l’activitat de L’Escoxador amb dos esdeveniments en el Espai Escènic. El dissabte 15 de setembre, a les 21.30 hores, José Moreno diu adéu, de moment, als escenaris amb un concert en el qual li acompanyaran la seva banda i algunxs amigxs sorpresa. Les entrades anticipades es poden adquirir per 7 euros en Instanticket i en la taquilla del Gran Teatre, a més, també es podran comprar una hora abans del concert a la mateixa sala. D’aquesta mateixa forma, a un preu de 10 euros,es poden adquirir les entrades per a l’espectacle de dansa Nexes, de la Jove Companyia d’Alacant, per al diumenge 16 de setembre a les 20 h. Una obra que uneix tres peces independents de dansa contemporània interpretades per joves talents.

Als cinemes Odèon continua la filmoteca aquesta setmana, des del dimecres fins a diumenge, en l’horari habitual del cinema (17.30, 20 i 22.30 h) amb la projecció dels estels de cinema no moren a Liverpool . La pel·lícula narra com, en 1981, Peter Turner rep una trucada: el seu ex amant, l’actriu Gloria Grahame, ha sofert un col·lapse en un hotel de Lancaster. Ell decideix anar a buscar-la per portar-la-hi a la seva casa familiar, a Liverpool. Mentre cuida d’ella, reviurà tot el que els va unir durant anys, i també el que els va separar. Peter es va enamorar d’ella a primera vista; era la seva nova veïna, una diva de Hollywood, alegre, divertida i plena d’energia. Ell era un jove actor que començava a collir èxits. Ni la diferència d’edat, ni la fama, van impedir el flechazo que va donar lloc a una de les històries d’amor més apassionades i comentades de l’època. La pel·lícula tindrà una passada especial per acudir amb els bebès, el dijous a les 17.30 h, i dues passades en versió original subtitulada al castellà, el dijous a les 20 i 22.30 h.

La programació de barris i pedanies aquesta setmana inclou dos concerts de cobla i una obra per al públic infantil el dissabte15 de setembre, tots d’entrada gratuïta. En primer lloc, a les 18.00 h, al costat del Cor de Jesús, el públic familiar podrà gaudir del cuentacuentos musical Chispita i Agustín descobreixen emocions, en el qual, amb ajuda del públic, aconseguirem que el monstre Pelut aprengui a identificar les seves emocions perquè entengui què és el que li passa i deixi d’espantar a tots els que se li acosten. També ajudarem als amics de Deixant a superar la seva por a la foscor imaginant fantàstics viatges abans d’anar-se a dormir. A més, coneixerem a Juan, un nen acostumat a aconseguir tot el que vulgues perquè tots li donen el que demana per evitar que es posi a plorar i a cridar. D’altra banda, quant als concerts de cobla, a les 20.00 h, en Algorós, cantarà Yolanda García, i a les 21.30 h, en el Pla de Sant Josep, cantarà Ángela Moreno.

Quant a les exposicions d’entrada gratuïta, aquesta setmana és l’última en la qual es pot visitar la mostra “Pola íntima”, a la sala d’exposicions temporals del MACE, de dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 i de 10.00 a 14.00 hores els diumenges i festius.