Canto, música, convivència, xiquets, joves i majors. Tots junts posant en valor el patrimoni cultural valencià. És la gran proposta del panorama educatiu de la Comunitat: “L’Escola Canta”. I enguany torna a fer-se realitat a Finestrat on ja s’està preparant el pròxim concert.
“És una iniciativa que reuneix més de 50 alumnes d’educació primària del C.E.I.P. Puig Campana al costat del Centre Musical Puig Campana i el grup Arteatro. Un concert que forma part d’un projecte que involucra a centenars de col·legis de tota la Comunitat, que té com a objectiu fomentar l’ensenyament musical i el treball en equip, alhora que promoure el coneixement del nostre patrimoni musical” va assenyalar la Regidor de Cultura, Héctor Baldó.
“Repetim després de l’experiència de l’any passat. Cada vegada són més xiquets, cada vegada són més músics. Des de la Regidoria de cultura, però també com a músic, no puc més que felicitar el col·legi Puig Campana i al Centre Musical del nostre municipi per haver-se involucrat en aquest meravellós projecte que de segur despertarà la passió pel cant i la música de molts dels nostres alumnes, dels nostres futurs artistes musicals” va afegir l’edil de Cultura. 
L’Escola Canta torna en una nova edició per al curs 2022/2023. Enguany, aquest projecte forma part de Escolarts, juntament amb L’Escola Dansa, L’Escola fa Teatre i l’Escola fa Ràdio. La cantata de l’edició de l’Escola Canta 22-23 porta per títol La missió de Robi, i és obra del compositor Marcel Ortega i l’escriptora Isabel Marín. Una obra que combina música, cant, coral, moviments coreogràfics i escenes teatrals. 

PROGRAMA
La missió de Robi

  1. Robi, l’extraterrestre
  2. Cançó de la il·lusió
  3. L’avi Pau
  4. Cançó dels estels
  5. Tots som singulars
  6. Rumba de la diversitat

Aquest concert extraordinari se celebrarà dissabte que ve 17 de juny a les 20:00h en el Auditori “El castell”.