Torna una altra edició d’Àgora Mediterrània 5.0. dimarts que ve 16

Torna una altra edició d’Àgora Mediterrània 5.0. dimarts que ve 16

Un nova edició d’Àgora Mediterrània 5.0, el congrés virtual que es porta celebrant des de principis de maig amb la finalitat de compartir, secundar i eixir junts i reforçats d’aquesta situació i per al qual compten amb la inestimable col·laboració de dones i homes talentosos que aporten la seua visió cada setmana, així com de marques que donen suport a la causa i ajuden a materialitzar l’agraïment als ponents, com fan el seu patrocinador Mahou San Miguel i partners de luxe com Arturo Sánchez o Alaska Seafood entre altres.

Dimarts que ve 16 el tema a tractar serà: ‘Veritats i mites de la healthy food’. En aquesta trobada participaran la xef especialitzada en pastisseria, Joanna Artieda (@joannartieda), la jove María Gómez (@chefmagoga), al capdavant dels fogons de Magoga; i la farmacèutica i nutricionista experta en cuina saludable Xaro Sanchís (@l2e_aprén_a_menjar). La benvinguda per part de MEG la donarà de nou María José Martínez, xef de Llenç, qui a més aportarà el seu punt de vista personal com a al·lèrgica a alguns aliments. La moderadora serà la reconeguda Carolina Sánchez, del restaurant Ikaro, amb una estrela Michelin i un sol Repsol, que ens ‘rebrà’ a partir de les 17.00 hores en la seua Instagram Live @chefcarosanchez.

La VI trobada, que com sabeu va tindre lloc el dimarts 9, tractava sobre ‘L’audàcia de la joventut’ i mai més ben dit, perquè si alguna cosa tenen en comú les joves que van intervindre, Clara Puig (xef de Tula), Lluïa Grava’ls (que dirigeix el Grup Passió, amb el restaurant Kabanova com a vaixell almirall), i María José Martínez (Llenç), són les ganes de tornar! I és que podem dir que aquesta joventut ens ensenya que la volta a la normalitat ha de fer-se amb més ganes que por; responsabilitat sí, però mai por. La moderadora en aquesta ocasió va ser Paola Freire des del seu popular compte @foodtropia. Si algú li ho va perdre i necessita una ‘xutada’ d’energia, pot veure’l en el canal de YouTube de MEG: https://www.youtube.com/watch?v=vzb9tb0-cvy&t=687s, on continuen disponibles la resta de lliuraments d’Àgora Mediterrània 5.0. també per destacats.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X