Vibra Mahou, la plataforma de música de Mahou Cinc Estreles, i l’organització de Low Festival presenten després de l’èxit de la passada edició ‘Vibra Mahou Band’, un concurs de bandes fictícies on tots els lowers podran participar per a viure una experiència única en #Low2023: ser una banda confirmada del cartell. Tots els lowers amb entrada i/o abonament de tres dies podran inscriure’s amb la seua pròpia banda fictícia amb nom, biografia, cançons, portada… tot el necessari per a convertir-se en autèntics rockstars!
Les tres bandes guanyadores -una per cada dia de festival- estaran confirmades oficialment en el cartell oficial de #Low2023 i tindran una nit d’allotjament, runner fins al recinte, camerino propi i polsera d’artista per a poder viure aqueixa jornada de festival com mai fins ara.
Després d’haver-se celebrat en la passada edició i haver sigut una iniciativa amb molt d’èxit, la plataforma de música de Mahou Cinc Estreles torna a fer el pas per a promoure i potenciar les trobades entorn de la música en directe. Vibra Mahou ofereix al públic una experiència única: acostar al públic als seus artistes favorits, compartint cartell amb bandes com Interpool, Placebo, Visca Suècia, Lori Meyers, Vetusta Morla, Miss Caffeina o Iván Ferreiro entre altres i vivint un dia de festival com un artista.

Procés d’inscripció
Les inscripcions estaran disponibles a partir del dimarts 20 de juny en aquest formulari fins al dimarts 4 de juliol. Una vegada finalitzades, s’obrirà una primera votació popular en la qual el públic podrà participar i, entre les 10 bandes més votades, un jurat professional serà l’encarregat d’anunciar les tres bandes guanyadores (una per cada dia de Low Festival).

Últimes entrades a la venda
Per a poder participar en aquest concurs és necessari disposar d’abonament de tres dies o entrada de dia. Les últimes entrades de dia i abonaments estan a la venda en lowfestival.es i en entradas.com.