A més d’aquesta formació de 14 músics professionals de la província de València, el cicle consta d’un concert de piano a càrrec de Raquel del Val entorn a la figura de la villenense Lola Vitòria (novembre) , i un concert de l’orquestra Adda·*Simfònica (desembre). Aquest dijous, la cita és el dia 20 d’octubre a les 20’00 h.

HARMONIE ENSEMBLE. Els músics d’aquesta formació pertanyen tots ells a diverses Orquestres, Bandes i Conservatoris en els quals són professors i on realitzen una intensa labor educativa i cultural i en l’organització de concerts i diversitat d’activitats musicals. Han actuat en nombroses localitats de la Comunitat Valenciana i compten des de la temporada 2017-2018 amb el seu propi cicle estable de concerts.
Harmonie Emsemble, sota la direcció artístic-musical de Pascual Cabanes Fabra (Lliria-València) ha oferit concerts en els quals ha comptat amb la participació de directors convidats com Álvaro Albiach, Rubén Gimeno, Miguel Romea, Andrés Salado o José Miguel Rodilla entre altres, així com solistes com Jacob Kellerman, David Alonso, Manuel Segarra, David Pons, Lucía Veintimilla o Lorena Valero, abastant tot tipus de repertoris per a orquestra de corda, de cambra i ensemble de vent i mixmo.
El programa seleccionat per a aquest primer dijous clàssic de la tardor, sota el títol de “Gran repertori simfònic”, inclou Dansa Eslava núm. 8 de Dvorak, el Preludi a la migdiada d’un faune de Debussy o L’aprenent de bruixot de P. Dukas.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA
HARMONIE ENSEMBLE
Gran repertori simfònic
Director: Pascual Cabanes Fabra
Jueves 20 d’octubre 2022. 20’00 h.
Preu únic: 5 €. Abone “Els dijous clàssics del Chapí”, consultar en taquilla.