L’Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta”, pensant en el públic més jove, ha programat per a aquest trimestre dos musicals infantils perquè puga gaudir tota la família. Vist l’enorme èxit que van tindre els musicals infantils en passades programacions, es representaran els següents espectacles:

“El Musical de la Granja”, amb dues passes, un a les 12.00 i un altre a les 18.00 hores, el dissabte, 23 d’octubre, en el Teatre Municipal de Torrevella. Aquesta és la història de la granja de Zenó, un alegre llaurador que, al costat dels seus nebots, la dolça María i el patoso Tito, ens ensenyaran a tots els animals que viuen amb ells. Des del cavall Percherón, passant per la Vaca Lola, el Lorito Pepe, el Pollet Pío, fins a arribar al gall Bartolito entre altres, ens aniran contant com és la seua vida en aquesta granja tan peculiar amb les seues millors cançons i les seues històries més divertides. Un musical amb veus en directe en el qual riurem, ballarem i cantarem sense parar!

“La Cenicienta, el musical”, el dissabte, 13 de novembre, també en dos passes, a les 12.00 i a les 18.00 hores en el Teatre Municipal de Torrevieja. Es tracta de l’adaptació del conte popular clàssic escrit per Charles Perrault. Compte la història d’un regne llunyà on vivia una bondadosa i bella xica. Després de morir el seu pare, la seua cruel madrastra, al costat de les seues envejoses germanastres la converteixen en la seua serventa i li canvien el seu nom pel de ‘Ventafocs’. La vida de la dolça i amable xica canviarà per complet quan conega al príncep Christopher Rupert ‘Topher’. La clàssica història de Charles Perrault comptada com mai. Un musical replet de música, ball i bellesa que et farà riure, gaudir i somiar.

Les entrades per a tots dos musicals poden adquirir-se en la plataforma www.entradasatualcance.com a un preu únic de 7 €.