Tornen els Premis d’Investigació de la Fundació José María Soler

Tornen els Premis d’Investigació de la Fundació José María Soler

Després de la suspensió de la convocatòria de l’any 2020 a causa de la pandèmia de COVID, la Fundació José María Soler torna a convocar els seus Premis d’Investigació i Iniciació a la Investigació per a aquest any 2021.

La Modalitat d’Arqueologia tornarà a portar els únics premis d’investigació de tota la província d’Alacant en aquesta disciplina gràcies als quals s’amplia el llegat deixat pel prestigiós arqueòleg José María Soler entorn de l’enclavament de Villena i tota la conca mediterrània.

El premi de la modalitat Científica i Humanística obri el ventall d’investigacions a totes aquelles relacionades amb diferents àmbits científics i humanístics com a medi ambient, història, música, literatura…, a Villena i poblacions del seu entorn. El premi en totes dues categories serà l’edició del treball premiat, el lliurament de 50 exemplars als autors o autores de la mateixa i diploma acreditatiu.

La Fundació José María Soler té entre els seus principals objectius promoure treballs de recerca, estudis i manifestacions culturals encaminades al coneixement de la ciutat de Villena, poblacions del seu entorn, així com de tot l’Arc Mediterrani.

Aquesta convocatòria es complementa amb els Premis d’Iniciació a la Investigació, els quals busquen promoure entre el públic més jove la passió investigadora i la difusió del saber. Existeixen tres categories per edats que van dividides en l’alumnat de 1r i 2n d’ESO; 3r 4t d’ESO i Cicles Formatius de Grau Mitjà i finalment alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior. Els premis per a cada modalitat són de 400, 450 i 500 euros respectivament, a més d’un diploma acreditatiu.

Des de la Fundació José María Soler i l’Ajuntament de Villena es convida a la població investigadora a aprofitar les temporades d’estada en la llar per a desenvolupar noves línies d’investigació en els diferents camps del saber.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X