Malgrat la situació en què ens trobem a causa de l’assot de la pandèmia i les restriccions quant al sector hostaler en la Comunitat Valenciana es refereix, després de la reunió mantinguda per la Regidora de Turisme, Inmaculada Pérez Juan, amb els hostalers s’ha decidit continuar impulsant les Jornades Gastronòmiques secundant des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Mutxamel al sector hostaler local.

Atés que l’aforament en els establiments està reduït i també limitat el nombre de comensals per taula, enguany les Jornades Gastronòmiques tindran una major duració realitzant-se des del dijous 12 de novembre fins al diumenge 22 de novembre.

Com a novetats volem destacar que la promoció de la campanya es realitzarà principalment de manera on-line amb el llançament d’una Landing page www.jornadesgastronomiquesmutxamel.es , una pàgina web que comptarà amb un menú principal on apareixeran els establiments participants i en cadascuna de les seues pàgines, el menú que s’ofereix en la campanya, a més les dades de contacte de l’establiment (amb botó de marcació directa al telèfon de l’establiment), i enllaç a google maps amb l’adreça i ubicació. També s’entregaran als establiments participants cartells amb el menú i el codi QR perquè puguen exhibir-los en l’establiment i cada client puga descarregar-li’l en el seu mòbil. Es realitzarà una campanya de promoció en els mitjans de comunicació així com en les Xarxes Socials de Mutxamel Turisme a través de Facebook i Instagram.

Serà necessària la reserva prèvia en tots els establiments per a garantir el control d’aforament i així prestar un millor servei. Així com obligatòria la desinfecció de les mans del client a l’entrada a l’establiment i l’ús de màscara quan no s’estiga consumint, tal com indique la normativa en vigor durant les dates de realització de les Jornades.

Els establiments turístics a participar en l’edició 2020 són 11 restaurants:

-En el nucli urbà: Ripmar, Cerveceria Mutxamel, Els Tapes de la Iaia, Fonda Ino, Bar de Tapes Brisa, Bar Restaurant Molimar I, Bar Restaurant Molimar II, Ca Pinte.

-A les urbanitzacions: En Bonalba: Rte Bonalba Golf i Rte. Hotel Bonalba; i en Riu Park: Rte. Aeroclub.