Des de la Regidoria de Turisme tornen a oferir, un estiu més, un complet programa d’animació infantil en la Cala de Finestrat. Les activitats infantils comencen demà, dimarts 3 de juliol, i se celebraran fins al dia 8 de setembre tots els dimarts, dijous i dissabtes, en horari de 10:00 a 14:00 hores.

L’alcalde i titular de l’àrea de Turisme, Juan Francisco Pérez, va informar que “aquesta proposta lúdica per als més xicotets és gratuïta, tal com venim fent des de fa anys. En els últims estius hem arribat a tenir prop de 80 xiquets com a mitjana de participació, arribant a xifres de més de 130 en les dates de major ocupació turística de l’estiu. Entre els assistents vénen molts veïns de Finestrat i també moltes famílies que passen les seues vacances en la Cala o municipis adjacents. Per tant, es tracta d’una proposta que està funcionant molt bé i per açò l’oferim, un estiu més, en la Cala de Finestrat”.

La programació està dirigida a xiquets/as des dels 3 anys d’edat i abasta múltiples opcions com a esports (voley platja, futbol platja, bàdminton, handbol), manualitats, joc de relleus, olimpíada playera, globoflexia, tallers d’arqueologia, concursos de castells d’arena o tatuatges d’henna. També hi haurà jornades recreatives dirigides a fomentar el joc en família, a més de diversos dies de jocs aquàtics en l’arena. Aquesta programació es desenvoluparà tots els dimarts, dijous i dissabtes de l’estiu. Per a participar, solament cal acudir a l’espai de la platja situat entre el lloc de Socorrisme i el parc infantil de jocs.

Zumba en la Cala: tots els dimecres de juliol i agost

Dins de la programació d’activitats que ofereix l’Ajuntament en la Cala de Finestrat tots els dimecres de juliol i agost torna la zumba. Seran sessions gratuïtes, en la pròpia arena de la platja, al ritme de la música i guiats per monitors esportius de Fitness Corpore Finestrat. Per a participar no és necessari inscriure’s, solament acudir a la sessió esportiva que comença a les 10:30 hores.