Amb motiu de la pròxima celebració dels lliuraments dels Premis Goya i els Oscar, la Seu Ciutat d’Alacant proposa una nova edició de les tradicionals “Tertúlies de Cinema”. En vespres de les cerimònies dels premis cinematogràfics, els crítics Gonzalo Eulogio, Augusto González, Raúl Cornejo, Luis López Belda i Daniel Gallego, al costat del coordinador de les tertúlies Antonio Sempere, faran els seus pronòstics sobre els guardons.

Les sessions tindran lloc a les instal·lacions de la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4) a les 19.30 hores i es retransmetran en directe en l’enllaç.

La primera cita, el pròxim dilluns 22 febrer, estarà centrada en els Premis Goya, el lliurament dels quals tindrà lloc el dissabte 6 de març a Málaga. L’anàlisi prèvia comptarà amb els ponents Gonzalo Eulogio, Augusto González, Raúl Cornejo i Daniel Gallego.

La trobada següent tindrà lloc el dimarts 20 d’abril amb els Oscar com a tema central i les intervencions de Gonzalo Eulogio, Augusto González, Luis López Belda i Daniel Gallego.

Els lliuraments dels Premis Goya i els Oscar que han estat ajornats enguany a causa de la pandèmia, inclouen en aquesta edició el cinema estrenat en plataformes.