El “Festival de Circ i Arts Afins HOP! Villena”, està obtenint una gran demanda d’entrades per part del públic. Tots els espectacles de les sessions de vesprada ja han completat el seu aforament i la regidoria de Cultura ha decidit doblegar l’esperada actuació de Caragol Clown.

La petició d’entrades per als espectacles de HOP s’ha disparat i en menys d’una setmana s’ha completat l’aforament de tots els espectacles vespertins de les 19.30 hores. Algun d’ells com el de “Tornillo Covid Edition” ha duplicat amb les seues peticions l’aforament disponible pel que la regidora de Cultura, Elena Benítez, ha pres la decisió de contractar una funció extraordinària per a aquest espectacle. “Ha sigut tal la demanda d’entrades que hem proposat a Caragol la realització d’una segona funció, quan puguem realitzar la neteja de seguretat que determina la normativa de prevenció del Coronavirus” ha declarat l’edil de cultura.

“El fet que Tornillo haja representat en les anteriors edicions del festival els seus treballs, l’ha convertit en un personatge estimat pel públic de la nostra ciutat i de la seua zona d’influència”, informa Pepe Ayelo, director de la Casa de la Cultura, “la demanda de localitats de persones provinents de fora de la nostra ciutat és molt considerable, tant en aquest espectacle com en els set restants”.

Canvis en “Save the Temazo”

La demanda també és molt important en la resta de les funcions que componen el festival de circ i arts afins. De fet, tots els espectacles que es realitzen a les 19.30 tenen les seues entrades esgotades, quedant localitats lliures tan sols en els espectacles de les 22.30 hores, amb excepció de “Save the Temazo” que té lloc el dimarts 25 d’agost el qual també té esgotades les seues localitats. Referent a aquest espectacle, el director de la Casa de la Cultura informava de l’accident patit diumenge passat d’una de les acròbates que participen en l’espectacle. “A causa d’aquest imponderable la companyia Cabaret Frenétic s’ha vist obligada a realitzar una xicoteta variació en el desenvolupament de l’espectacle que a penes es veurà afectat”.

Emplene amb la normativa de seguretat sanitària

La regidora de Cultura ha assenyalat que “com en les anteriors activitats que aquesta regidoria ha realitzat des que fóra establida la nova normalitat, les mesures de seguretat per a la prevenció del Coronavirus estan garantides, s’ha establit un servei de neteja específic per a cada escenari, i s’actuarà conforme al Pla de Contingència establit”.

“El gran acolliment que ha tingut aquest festival, de la qual s’han fet ressò nombrosos mitjans de comunicació, enforteix la seua presència en el calendari d’activitats culturals estiuenques de la Casa de la Cultura”, ha declarat la regidora de cultura.

Les persones interessades a assistir als espectacles encara disponibles poden sol·licitar les seues invitacions a través d’https://kakv.com/