Torrevella acomiada a l’artista “House” amb un homenatge en forma de grafiti en el camp de futbol municipal “Vicente García”

Torrevella acomiada a l’artista “House” amb un homenatge en forma de grafiti en el camp de futbol municipal “Vicente García”

La ciutat de Torrevella acomiada a Raúl Sánchez Araque, més conegut com “House”, un artista graffitero reconegut a nivell nacional, autor de nombroses obres com el mural situat en el depòsit de l’aigua en l’Alt de la Casella, així com els treballs que va desenvolupar en diversos centres educatius de la ciutat acostant l’art del mural als més xicotets.

Han sigut amics i companys de Raúl, arribats de diferents punts de la geografia espanyola, els que van sol·licitar a l’Ajuntament de Torrevella un espai per a homenatjar l’artista torrevejense. En la vesprada d’ahir van començar el comiat en forma de grafiti en les parets del camp de futbol municipal “Vicente García”.

Raúl Sánchez, més conegut pel seu nom artístic “House”, va participar en nombroses accions que s’han desenvolupat a Torrevella, col·laborant amb l’Ajuntament en activitats dirigides a joves a través de la regidoria de Joventut. Entre les seues obres més destaques de troba la que va realitzar en la parròquia de Santa Eulalia a l’Hospitalet de Llobregat, així com en diversos espais públics i privats nacionals com a poliesportius, restaurants, discoteques, etc…

L’alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, ha decidit que el concurs nacional de grafitis sobre contenidors de vidre, que no ha pogut celebrar-se a causa de la COVID-19 i que tindrà lloc enguany, passarà a denominar-se “Concurs Nacional de Grafiti Mediambiental “House”.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X