La ciutat de Torrevella acomiada a Raúl Sánchez Araque, més conegut com “House”, un artista graffitero reconegut a nivell nacional, autor de nombroses obres com el mural situat en el depòsit de l’aigua en l’Alt de la Casella, així com els treballs que va desenvolupar en diversos centres educatius de la ciutat acostant l’art del mural als més xicotets.

Han sigut amics i companys de Raúl, arribats de diferents punts de la geografia espanyola, els que van sol·licitar a l’Ajuntament de Torrevella un espai per a homenatjar l’artista torrevejense. En la vesprada d’ahir van començar el comiat en forma de grafiti en les parets del camp de futbol municipal “Vicente García”.

Raúl Sánchez, més conegut pel seu nom artístic “House”, va participar en nombroses accions que s’han desenvolupat a Torrevella, col·laborant amb l’Ajuntament en activitats dirigides a joves a través de la regidoria de Joventut. Entre les seues obres més destaques de troba la que va realitzar en la parròquia de Santa Eulalia a l’Hospitalet de Llobregat, així com en diversos espais públics i privats nacionals com a poliesportius, restaurants, discoteques, etc…

L’alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, ha decidit que el concurs nacional de grafitis sobre contenidors de vidre, que no ha pogut celebrar-se a causa de la COVID-19 i que tindrà lloc enguany, passarà a denominar-se “Concurs Nacional de Grafiti Mediambiental “House”.