La regidora de ONGs i Voluntariat, Carmen Morate, ha anunciat que els pròxims dies 3 i 4 de maig, el Passeig Marítim Juan Aparicio, al costat de l’Home del Mar, acollirà una nova edició de la Fira de ONGs. Segons ha traslladat l’edil, s’espera la participació d’unes vint associacions de la ciutat, les quals oferiran una sèrie d’expositors on compartiran informació sobre les labors que realitzen. Així mateix, exposaran un mercat ambulant solidari.

Morate ha informat que l’horari per al divendres 3 de maig anirà des de les 18.00 fins a les 21.00 hores, mentre que el dissabte 4 de maig serà d’11.00 a 14.00 hores. “Hem decidit celebrar la fira en dos dies perquè puguen assistir el màxim de visitants possibles i totes les ONGs i associacions de la ciutat tinguen l’oportunitat de participar”.

Per a la realització de la fira s’han programat diferents activitats lúdiques, entre les quals destaquen les actuacions del cor britànic ‘Pop Goes The Choir’, que acudeix a la ciutat per tercer any i que tindran lloc a les 19.00 hores el divendres 3 de maig i a les 12.30 hores el dissabte 4 de maig. Per a les activitats programades s’ha habilitat un espai amb cadires en el qual els assistents podran gaudir de les actuacions d’una manera més còmoda.

L’edil de ONGs i Voluntariat, Carmen Morate, ha finalitzat animant a tots els torrevejenses i visitants a acudir a la fira, amb l’objectiu que puguen conéixer de primera mà “la importantíssima labor” que realitzen aquestes entitats al llarg de l’any.