Torrevella serà seu del VI Congrés Internacional de l’Havanera

Torrevella serà seu del VI Congrés Internacional de l’Havanera

Precedit dels cinc congressos anteriors que van tindre com a escenari Palafrugell (Girona), Candás (Astúries), Mayorga de Campos (Valladolid) i la nostra pròpia ciutat, i emmarcat en la celebració del 67 CERTAMEN INTERNACIONAL D’HAVANERES I POLIFONIA DE TORREVELLA, es convoca la sisena edició del CONGRÉS INTERNACIONAL DE L’HAVANERA TORREVELLA 2021, que pretén ser un moment d’estudi, anàlisi i reflexió.

Es desenvoluparà els dies 22 i 23 de juliol, en format telemàtic, organitzat pel Patronat Municipal d’Havaneres en col·laboració amb la Seu Universitària de Torrevella de la UA.

En aquest congrés es presentaran ponències i comunicacions a càrrec d’especialistes d’universitats espanyoles i llatinoamericanes, conservatoris de música i diverses entitats docents i acadèmiques.

Les línies temàtiques sobre les quals es desenvoluparà el Congrés seran:

-Origen i gènesi de l’havanera

-Desenvolupament de l’havanera

-Principals manifestacions de l’havanera

-L’havanera a Llatinoamèrica

-La lletra de les havaneres

-Torrevieja i el Certamen d’Havaneres

-L’havanera a Espanya

-L’havanera com a Patrimoni

-La història i l’havanera

-L’havanera en el context de la música coral.

El VI Congrés Internacional de l’havanera estarà obert a estudiants i titulats de Llicenciatura, Grau, Màster i Doctorat d’Història i Ciències de la Música, d’Història de l’Art, Literatura, Història, Filologia i altres titulacions afins; estudiants i titulats d’ensenyaments professionals i superiors de música; professionals en actiu en l’àmbit de l’ensenyament musical, de la direcció coral, de la documentació, de la gestió i de la interpretació.

L’enviament de propostes de comunicació es pot realitzar a través de la pròpia web del Patronat d’Havaneres. Més informació en www.habaneras.org

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X