El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Torrevieja, Antonio Quesada, i la directora de l’esdeveniment i responsable de Turmalina Films, Lidiana Rodríguez, han presentat la sisena edició de TORREVIEJA AUDIOVISUAL, el festival nacional de curtmetratges de ficció i animació que se celebrarà en el Teatre Municipal els dies 3 i 4 de setembre, a les 21.00 hores, i que torna després de cinc anys sense celebrar-se.

TORREVIEJA AUDIOVISUAL acull una exclusiva selecció dels millors curtmetratges espanyols realitzats en els últims dos anys. L’organització ha rebut en menys de 30 dies la inscripció de 705 obres de les quals 11 han sigut seleccionades a concurs. Cal destacar que en l’última edició que es va celebrar, l’any 2015, es van presentar a aquest festival nacional de curtmetratges un total de 558 obres.

Els curtmetratges s’exhibiran repartits en dos dies i comptaran amb la participació dels cineastes que presentaran la seua obra al públic. Tots els curtmetratges són en VO espanyol i contenen subtítols en anglés.

TORREVIEJA AUDIOVISUAL compta amb dues seccions a concurs: ficció i animació. Un jurat professional compost per quatre cineastes de reconegut prestigi nacional, seran els encarregats de valorar les onze obres seleccionades i atorgar els dos premis:

– Millor curtmetratge d’ANIMACIÓ.

– Millor curtmetratge FICCIÓ.

Tots dos dotats amb trofeu BARCO DE SAL i premi econòmic de 300€.

El jurat estarà format per: José Carmona (productor), Ana Figueroa (productora), Judith Colell (directora i guionista) i Raúl Tejón (actor).

Les entrades són gratuïtes amb invitació i es poden recollir en les instal·lacions del Centre Cultural Verge del Carmen. Per a més informació entrar en la pàgina de Facebook @torreviejaaudiovisual.

PROGRAMACIÓ:

DIVENDRES, 3 DE SETEMBRE. 21:00 HORES.

1. EL CARNÉ de Xavi Vitoria.

2. ORQUESTA LOS BENGALAS de David Valero Simón.

3. PUNTO DE GIRO de Ainhoa Menéndez.

4. VUELA de Carlos Gómez – Mira Sagrado.

5. A LA CARA de Javier Marco.

6. DISTANCIAS de Súsan Béjar.

7. ODDITY de Germán Chazarra Moreno & Ana Jescas García.

DISSABTE, 4 DE SETEMBRE. 21:00 HORES.

1. SU RIDER de Alberto Utrera.

2. PARCHES de David Villarubia Lorenzo.

3. SÚPER de Víctor Cruz.

4. ROBERTO de Carmen Córdoba González.