El mes de setembre promet ser un temps especial en el qual les atraccions artístiques estaran de relleu a Torrevieja. A l’anunciat cicle “Música & Sal” s’uneix cada dijous del citat mes de setembre el festival “TORREVIEJA RIU en el recinte del Parc “Antonio Soria”, el qual compta amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Torrevieja.

Els millors monologuístas del país acudiran cada setmana fins a aquest ampli recinte del Parc Municipal “Antonio Soria” que aplicarà estrictament totes les mesures de seguretat de la Covid-19.

“TORREVIEJA RIU” obrirà les seues portes el dijous dia 3 de setembre amb l’actuació de l’humorista sevillà, JUAN AMODEO que estrena el seu nou espectacle després d’haver omplit els millors teatres de tot el país amb el seu anterior xou «La Màquina del temps».

A més de fer-te riure aquest monòleg et farà pensar, “t’ajudarà a adonar-te que per molt que digues que no, tu també eres mala persona”.

El dijous dia 10 serà el torn de “La vida és rocanrol”, l’últim espectacle de Miguel Ángel Rodríguez ‘EL SEVILLA”que des de l’any 2015 va decidir pujar-se als escenaris en solitari per a donar curs a la seua faceta de còmic i des de llavors amb 3 monòlegs ha anat guanyant-se el favor dels espectadors i la crítica.

El dia 17 “TORREVIEJA RIU” presenta a tres grans de l’humor en un espectacle únic. Sobre l’escenari estaran, ALEX O¨DOGHERTY, VALERIA ROSS I VÍCTOR PARRADO que formen un compendi que no deixa indiferent a ningú.

Finalment el cicle serà tancat el dia 24 amb l’actuació de DAVID GUAPO, un dels referents de l’humor a Espanya i el món llatí, gràcies als seus més de 10 milions de visualitzacions online i més de mig milió de seguidors en les seues xarxes socials.

Sens dubte es tracta d’una de les programacions humorístiques més atractives que pot reunir-se hui dia en el panorama nacional. Per a totes les vetlades ja és possible reservar entrades a través de la pàgina web www.mastickets.es .