La regidoria de Cultura clausura aquest dimecres el Cicle d’Òpera que ha tingut lloc aquest estiu a l’esplanada de Platja Flamenca, en Oriola Costa, i ho fa amb la retransmissió de l’òpera “Tosca”, de Giacomo Puccini, prevista per al 22 de juliol i que va haver de ser ajornada per problemes climatològics.

“Ha sigut un vertader èxit aquest cicle d’Òpera en Orihuela Costa que sens dubte repetirem. Hem combinat tant concerts en directe com retransmissions de les millors òperes del Teatre Real”, ha comentat la regidora Mar Ezcurra, qui ha agraït als assistents el seu entusiasme per aquesta activitat que cada dia reunia a més de 200 persones entorn de la música.

Així, hui dimecres 26 d’agost, a partir de les 20,30 hores tindrà lloc l’última de les retransmissions d’òpera prevista per a aquest estiu 2020, “Tosca”.

La regidoria de Cultura ha portat una cura extrema a complir totes i cadascuna de les mesures de seguretat i sanitàries en cadascuna de les actuacions, amb distanciament de seients, desinfecció, repartiment de màscares… “Som els primers que volem demostrar que la Cultura és segura”, ha explicat Mar Ezcurra.