La Societat Musical La Lira de l´Alfás del Pi ofereix aquest dissabte, 17 de desembre a les 20.00 hores, el seu tradicional Concert de Nadal a l’auditori de la Casa de Cultura. L’entrada és lliure fins a completar el seu aforament. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs, Manuel Casado, anima als veïns i veïnes de la localitat a gaudir amb un dels concerts més emotius de l’any, a càrrec d’una de les associacions locals més volguda i reconeguda per la població. Una aventura cultural iniciada el 26 d’octubre de 1980 amb tot just 30 joves aprenents, apadrinats per Francisco Savall i Josefa Ortuño
El president de la Societat Musical la Lira, Miguel Juan Baldó Such, convida per la seua part a tot el municipi de l’Alfàs, i amants de la música, a acudir a aquest concert i commemorar així unes dates tan especials com aquestes en les quals predomina la il·lusió i alegria del Nadal, i per descomptat la música exerceix un paper principal.
Concert dirigit per l’alacantí David Fernández, i un repertori especial per a l’ocasió, amb nadales i peces fàcilment recognoscibles pel públic, que tindrà l’oportunitat de viure una vetlada extraordinària on com sempre hi haurà alguna sorpresa.