Aquesta setmana la sala de concerts de Sant Joan d’Alacant torna a portar-nos una proposta cultural d’allò més variada.
El dijous 17 de novembre a les 21:00h hi ha nova sessió de l’espectacle d’Improvisació teatral “Escola de ImproVivencia A escena!”. Amb l’objectiu de formar part de la professionalització dels alumnes d’aquesta escola, els de 2a i 3r curs, salten a les taules per a oferir-nos una nit de riures. Tindrem a Santi Avendaño com a mestre de cerimònies.

El divendres 18 de novembre a les 22h, amb les entrades esgotades des de fa mesos, Travis Birds arriba a l’escenari de Euterpe gràcies a Girant per Salas, el circuit estatal de músiques populars organitzat per l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM). Travis Birds és el nom artístic d’una jove artista madrilenya darrere del que s’amaga la història d’una xica que va decidir canviar el rumb de la seua vida amb tan sols 19 anys, la qual cosa la va portar a descobrir una nova versió de si mateixa a través de la música. El seu primer àlbum «Any X», recopila deu cançons basades en deu històries que veuen el món amb un punt de vista molt peculiar. En 2019 llança el primer single del seu nou treball titulat «Coiots», una esquinçadora cançó amb una intensa interpretació i una lletra feroç que va ser triada com a capçalera de la sèrie de Movistar + «L’Embarcador». Un èxit com el que va suposar al poc temps la celebrada versió que va fer de “19 dies i 500 nits” al costat de Benjamí Prado com a homenatge a Joaquín Sabina. El seu últim treball porta per títol «La Costa dels Mosquits» i es va publicar en 2021 amb el segell Calaverita Rècords. Un disc en el qual podem apuntar-nos a l’habitació de Travis Birds, al seu món interior; una estada plena de matisos, de colors, de textures…una habitació que genera un disc que et remou per dins d’una forma que aconsegueix estarrufar-te la pell.
El dissabte 19 de novembre a les 22h, Luis Fercán torna a les taules de Sala Euterpe. Luis en sens dubte, un dels majors talents de la cançó d’autor d’aquest país. Cridat a ser el Damian Rice espanyol, la seua característica veu esquinçada arriba fins al més profund del teu ser i ja no tens escapatòria. Per això, cançons com 110 passen ja dels 2 milions de reproduccions…Sense haver entrat en una sola llista de spotify! Amb un directe colpidor i una personalitat irresistible, Luis Fercán està cridat a ser un dels grans. Luis estarà acomiadant aquesta gira tan especial de la seua “Cançons completes des d’una casa buida”, amb aquests concerts per tota la península, abans de marxar a presentar-ho a Mèxic el març vinent.
Tota la informació i entrades estan disponibles en www.salaeuterpe.com.

Programa
Escola de ImproVivencia A escena!
·        Dijous 17 de novembre
·        Horari: 21:00h
·        Entrades a 5€ anticipades i 7€ en taquilla
TRAVIS BIRDS – GPS12
·        Divendres 18 de novembre
·        Horari: 22:00h
·        ENTRADES ESGOTADES
LUIS FERCÁN
·        Dissabte 19 de novembre
·        Horari: 22h
·        Entrades anticipades 12€ i taquilla 15€