Després d’un gran èxit de convocatòria, la segona edició de Emerge Alacant, impulsat per Produccions Baltimore i la Regidoria de Cultura d’Alacant, ja té els seus tres finalistes: La Jetée, Noby i Viika que actuaran dijous que ve 8 de juliol en Moll 12. Les tres bandes alacantines finalistes s’han seleccionat entre les més de 70 bandes que es van presentar al certamen per a bandes emergents alacantines.

El jurat professional ha estat format per un gran equip femení, la redactora de Cultura del Diari Informació, Cristina Martínez, Verónica Gómez, vocalista de Vera Green, banda finalista en l’anterior edició, i Carolina Rodríguez, directora i organitzadora de Moll 12. Sobre la deliberació, realitzada en les últimes setmanes, les tres han coincidit en la gran qualitat dels projectes musicals que s’han presentat.

Tant Noby com Viika com La Jetée actuaran en directe en la gran final d’accés gratuït. Només una de les bandes s’alçarà amb el premi d’actuar en un dels festivals de Produccions Baltimore en la seua pròxima edició.

A més, durant la gran final del dijous 8 de juliol en Moll 12, el públic que acudisca al concert tindrà veu i, fins i tot vot, en cas que el jurat dictamine un empat.

Accés gratuït

Per a assistir com a públic a la final del pròxim dia 8 de juliol, no serà necessari adquirir cap entrada, l’accés serà gratuït. Les actuacions seran en ordre alfabètic i els horaris seran els següents:

Obertura de portes a les 20:00h i inici del primer directe a les 21:30h.