L’Aula de Cinema i Audiovisual de la Universitat d’Alacant ha programat tres cicles per al mes de novembre: Éric Rohmer: els Contes de les Quatre Estacions; Cinema i Matemàtiques, emmarcat en les celebracions de la Facultat de Ciències pel seu patró Sant Albert Magne, i Conferències Rockeres: Cara A i Cara B de la Indústria en el Rock.
Éric Rohmer: els Contes de les Quatre Estacions, s’impartirà en la Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40) cada els dijous del 3 al 24 de novembre, a les 18.30 hores, en versió original subtitulada en castellà i amb entrada lliure. Els Contes de les Quatre Estacions es van elaborar en l’última etapa de creació de l’aclamat cineasta francès. Les projeccions tindrà lloc els dijous 3, 10, 17 i 24 de novembre amb Conte de primavera, Conte d’hivern, Conte d’estiu i Conte de tardor, respectivament.


La segona proposta per a aquest mes de novembre és el Cicle de Cinema i Matemàtiques en el qual quatre professors presentaran quatre pel·lícules relacionades amb aquesta disciplina. Després de les projeccions tindrà lloc una breu xarrada col·loqui entre els assistents a l’acte. Les sessions tindran lloc a les 16 hores a la sala de graus de la Facultat de Dret, i començaran el 15 novembre amb Cube (presentació a càrrec de Juan Matías Sepulcre, Professor del Departament de Matemàtiques).
El 17 novembre es projectarà El indomable Will Hunting (presentació a càrrec de Juan Francisco Aguirre Núñez, de l’IES l’Allusser (Mutxamel). El 22 novembre, la pel·lícula Proof (a càrrec de Miguel Ángel Goberna, professor del Departament de Matemàtiques) i el 29 novembre, la pel·lícula Figuras ocultas (amb Clementa Alonso González, professora del Departament de Matemàtiques).


Es completa el mes amb el Cicle de Conferències Rockeres: Cara A i Cara B de la Indústria en el Rock, a la seu de la UA, amb tres xarrades, els dies 22, 23 i 28 de novembre. El dimarts 22 de novembre, Iván López parlarà de «Pop rima con economía política» (20.15 hores. Ramón y Cajal, 4); el dimecres 23 de novembre, Israel Gil parlarà dels «Plagios en el rock», i el dilluns 28 de novembre la sessió estarà dedicada a Motown, el so de la jove Amèrica, a càrrec de Juan Antonio.
A més d’aquest tres cicles que tindran lloc el mes de novembre, l’Aula de Cinema i Audiovisual té en marxa un quart cicle que va començar el mes d’octubre i que comptarà amb sessions durant els mesos de novembre i desembre, dedicat a Els Grans Mestres del Cinema i impartit per Israel Gil en la sala Aifos (edifici C de la Facultat de Filosofia i Lletres). Les sessions del mes de novembre estaran dedicades a John Ford, Billy Wilder, Howard Hawks i Luis Buñuel.