Tres nous cicles amb l’Aula de Cinema i Adiovisual de la UA

Tres nous cicles amb l’Aula de Cinema i Adiovisual de la UA

L’Aula de Cinema i Audiovisual de la Universitat d’Alacant ha programat tres cicles per al mes de novembre: Éric Rohmer: els Contes de les Quatre Estacions; Cinema i Matemàtiques, emmarcat en les celebracions de la Facultat de Ciències pel seu patró Sant Albert Magne, i Conferències Rockeres: Cara A i Cara B de la Indústria en el Rock.
Éric Rohmer: els Contes de les Quatre Estacions, s’impartirà en la Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40) cada els dijous del 3 al 24 de novembre, a les 18.30 hores, en versió original subtitulada en castellà i amb entrada lliure. Els Contes de les Quatre Estacions es van elaborar en l’última etapa de creació de l’aclamat cineasta francès. Les projeccions tindrà lloc els dijous 3, 10, 17 i 24 de novembre amb Conte de primavera, Conte d’hivern, Conte d’estiu i Conte de tardor, respectivament.


La segona proposta per a aquest mes de novembre és el Cicle de Cinema i Matemàtiques en el qual quatre professors presentaran quatre pel·lícules relacionades amb aquesta disciplina. Després de les projeccions tindrà lloc una breu xarrada col·loqui entre els assistents a l’acte. Les sessions tindran lloc a les 16 hores a la sala de graus de la Facultat de Dret, i començaran el 15 novembre amb Cube (presentació a càrrec de Juan Matías Sepulcre, Professor del Departament de Matemàtiques).
El 17 novembre es projectarà El indomable Will Hunting (presentació a càrrec de Juan Francisco Aguirre Núñez, de l’IES l’Allusser (Mutxamel). El 22 novembre, la pel·lícula Proof (a càrrec de Miguel Ángel Goberna, professor del Departament de Matemàtiques) i el 29 novembre, la pel·lícula Figuras ocultas (amb Clementa Alonso González, professora del Departament de Matemàtiques).


Es completa el mes amb el Cicle de Conferències Rockeres: Cara A i Cara B de la Indústria en el Rock, a la seu de la UA, amb tres xarrades, els dies 22, 23 i 28 de novembre. El dimarts 22 de novembre, Iván López parlarà de «Pop rima con economía política» (20.15 hores. Ramón y Cajal, 4); el dimecres 23 de novembre, Israel Gil parlarà dels «Plagios en el rock», i el dilluns 28 de novembre la sessió estarà dedicada a Motown, el so de la jove Amèrica, a càrrec de Juan Antonio.
A més d’aquest tres cicles que tindran lloc el mes de novembre, l’Aula de Cinema i Audiovisual té en marxa un quart cicle que va començar el mes d’octubre i que comptarà amb sessions durant els mesos de novembre i desembre, dedicat a Els Grans Mestres del Cinema i impartit per Israel Gil en la sala Aifos (edifici C de la Facultat de Filosofia i Lletres). Les sessions del mes de novembre estaran dedicades a John Ford, Billy Wilder, Howard Hawks i Luis Buñuel.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X