Villena

El concert que se celebrarà el dissabte 1 gener 2022. 19’30 h. manté la seua estructura habitual amb un programa dividit en dues parts, és un clàssic de la programació nadalenca del Teatre Chapí, una cita quasi obligatòria per al públic que espera amb expectació la música preparada per a l’ocasió, la decoració i les sorpreses que amenitzen i ambienten cada any el concert, i que li confereixen un aire marcadament festiu.

La primera part del concert, estarà dedicada a Txaikovski (Capritx italià Op. 45) i a Rossini (obertura de Guillermo Tell). La segona part com és habitual s’interpretaran diverses polkas i valsos de Johann Strauss II.

Elx

L’Orquestra Simfònica Ciutat d’Elx (OSCE), dirigida per Minhea Ignat, oferirà el tradicional concert d’any nou en el qual es representaran valsos vienesos, entre els quals no pot faltar la melodia del Danubi Blau entre altres diverses obres. El concert se celebrarà l’1 de gener a les set de la vesprada en el Gran Teatre d’Elx.

Alacant

El Teatre Principal d’Alacant dona la benvinguda al nou any aquest 1 de gener a les 19 h, amb el “Gran Concert d’Any Nou” de EUROPEAN SIMFÒNICA ORQUESTRA. José Escandell dirigeix aquest espectacle musical en el qual participa Juan Felipe Loaiza com a solista convidat.

Integrada per músics d’orquestres nacionals, el seu èxit radica en la virtuosa interpretació de tots els seus integrants professionals i en el seu ampli repertori que inclou quasi tots els gèneres de música, des de les obres clàssiques dels grans mestres Juan S. Bach, Mozart, Beethoven, Ravel, Debussy, Bhrams, Strauss… passant per compositors soviètics Tchaikovskiy, Prokófiev, Glinka i Dvorzhak.

PREUS

Pati i Club: 40€

Llotja correguda: 30€

Amfiteatre: 20€