Momentos Alhambra Las Cigarreras, la iniciativa de la marca de cerveses i del centre cultural, en la qual els assistents viuen experiències irrepetibles gaudint del millor talent musical, continua la seua programació dissabte que ve 18 amb el directe de Triangulo de Amor Bizarro. L’actuació tindrà lloc a les 20h en La Posterior i les entrades ja estan disponibles en Wegow.
La banda, una de les més respectades i reivindicades de l’última dècada en l’escena independent, no ha deixat de créixer des del primer moment; cadascun dels seus àlbums ha suposat un pas avant en una progressió imparable. El públic gaudirà d’un moment únic amb la presentació en Les Cigarreras del disc homònim dels gallecs, que suposa la confirmació de totes les seues virtuts, i que serà, sens dubte, un dels treballs pels quals seran recordats en el futur.
“Més enllà de l’abast, del reconeixement, de l’èxit o del fracàs, que siga el millor o el pitjor dels nostres discos, de les reproduccions o els likes, aquestes cançons reflecteixen el que som, la qual cosa sentim i el que ens importa, la qual cosa estimem i el que odiem. Aquestes cançons són, més que mai, nosaltres. Aquest disc representa la causa i el perquè de la nostra dedicació a això”.
En Moments Alhambra Les Cigarreras la seguretat i el compliment de la normativa vigent són les prioritats. L’ús de màscara és obligatori per a accedir al recinte. La màscara només podrà retirar-se en els moments de consum d’aliments o begudes, tornant a col·locar-se en el seu lloc després d’això. Durant els concerts hi haurà una zona destinada exclusivament al consum, un espai segur on gaudir amb responsabilitat de les diferents varietats de Cerveses Alhambra.
PROGRAMACIÓ “MOMENTS ALHAMBRA LES CIGARRERAS” 2021:
– 18 de setembre 20h: Triangle d’Amor Bizarro
– 08 d’octubre 20h: Guadalupe Plata
– 23 d’octubre 20h: Dones
#MomentosAlhambra
#LasCigarreras
– Venda d’entrades: https://www.wegow.com/es-es/recintos/las-cigarreras-
centre-cultural