La Regidoria de Turisme ha ampliat el calendari de les visites guiades per a conéixer els carrers del centre històric de la localitat a través de la ruta “Descobreix Finestrat”. Els turistes podran gaudir durant les vacances de Setmana Santa d’aquest pla lúdic cultural, acompanyats d’informadors municipals que els guiaran durant el recorregut. Segons va explicar l’alcalde de la localitat, Juan Francisco Pérez, “per a les festes de Setmana Santa esperem li arribada de centenars de turistes que acudiran al nostre municipi per a conéixer els racons més característics i bells de Finestrat. Per aquest motiu, ampliarem aquestes rutes gratuïtes per a donar un major servei i facilitar al turista la seua visita per la nostra localitat”. Aquestes visites, de caràcter gratuït, es realitzaran l’últim cap de setmana de cada mes, donant començament aquest diumenge 31 de març, durant la Setmana Santa els dies 18, 19, 20, 21 i 22 d’abril, el 27 d’abril i el 25 de maig.

En aquestes jornades els turistes podran conéixer aquesta emblemàtica zona de la localitat a través d’un original i divertit itinerari per a tota la família. Durant tot el recorregut hi ha repartides un total de 32 senyals de localització, que inclouen fletxes direccionals i informació entre punts, 14 panells informatius i una trentena d’endevinalles per a tota la família. Aquesta informació fa possible que el visitant siga coneixedor del lloc en el qual es troba com l’Església de Sant Bertomeu, l’Ermita, es Castell o els miradors, des d’on pot observar-se la muntanya del Puig Campana o el propi mar Mediterrani. Segons paraules del primer edil “es tracta d’una ruta de gran atractiu turístic i cultural, ideal perquè els visitants puguen gaudir en família des d’un punt de vista lúdic i pedagògic”.

Per a formalitzar la reserva poden telefonar al 648 653 219, enviar un missatge de WhatsApp a aquest mateix número o bé enviar un correu electrònic a l’adreça touristinfo@finestrat.org. També poden obtindre els fullets de la ruta en les tourist info del municipi o a través de la web turismo.finestrat.org.