La regidor de Turisme, Marisa Navarro (PP), juntament amb la regidor de Govern Interior, Lourdes Llopis (PP), van presentar aquest dimarts la proposta “Destapa El Campello”, una campanya de promoció d’una excel·lent i original ruta gastronòmica, en la qual participaran 26 establiments i que començarà la seua marxa el hui divendres 15, per a finalitzar just un mes després.

Amb “Destapa El Campello”, la regidoria de Turisme pretén “donar a conéixer l’ofereix culinària del Campello i el sector de la restauració com un dels principals referents de l’economia del municipi. L’objectiu és crear una cita, especialment en temporada baixa, que servisca de reclam a la destinació dinamitzant un dels principals recursos turístics amb els quals compta el nostre municipi, reafirmant, a més, que El Campello posseeix grans professionals que elaboren els seus plats amb productes de primera qualitat”, ha manifestat la regidora de Turisme.

Per aquest motiu l’edil, Marisa Navarro (PP), anima tant a campelleros, com a qualsevol persona amb ganes de viatjar i gaudir d’una excel·lent gastronomia, a visitar els establiments que formen part d’aquesta campanya, on podrà gaudir d’una exquisida tapa i una canya, o beguda similar, per tan sols 2,50€. Perquè el ciutadà identifique quins locals formen part de “Destapa El Campello” tan sols ha de fixar-se en els seus aparadors, ja que cadascun d’ells exposarà el distintiu de la campanya.

Per part seua, la regidora de Govern Interior, Lourdes Llopis (PP), ha insistit en com aquesta promoció és una eina per a dinamitzar l’economia del nostre municipi en temporada baixa, alhora que es genera una oferta atractiva per a la ciutadania. “És molt important promoure aquest tipus d’accions per a atraure tant als nostres veïns, que senten que treballem per a ells, com al turisme d’interior i de qualsevol altra part de la península”.

QUE NINGÚ ES QUEDE SENSE TAPEO

Per a “que ningú es quede sense tapeo”, la regidoria de Turisme ha posat en marxa una atractiva campanya de promoció publicitària de la presència de la qual podrem adonar-nos a través de cartelleria i opis, integrats en la xarxa viària, així com de plans de ruta, sotagot, adhesius i el fullet de la campanya que trobarem en els establiments.

En els díptics, l’establiment estamparà un segell, una vegada el client haja realitzat una consumició. D’aquesta manera, i sempre que s’hagen acumulat un mínim de 10 estampes, el consumidor podrà depositar-lo en una urna, disponible en cada local, per a així poder optar a un catàleg de premis. Cal destacar que cadascun dels establiments oferirà com a premi un sopar valorat en 40€.

REGALS NOMÉS PER GAUDIR

A més de la magnífica relació qualitat-preu que presenta “Destapa El Campello”, el recorregut dóna l’oportunitat de guanyar, a tots els participants, els més variats premis, classificats en “Basic” i “Plus”. D’aquesta manera, els 100 primers comensals que hagen aconseguit els seus 5 segells i acudisquen a l’Oficina de Turisme, situada en la c/Sant Bartolomé, 103, a partir de l’1 de desembre, podran recollir el seu premi “Basic”, una tassa “Destapa El Campello”. Aqueix fullet no acumularà regals, però sí que serà vàlid per a optar als premis “Plus”.

Els consumidors que hagen depositat l’imprés degudament emplenat, en les urnes dels establiments, amb almenys 10 estampes, formaran part d’un sorteig, els premis del qual “Plus” consistiran en 10 tablets, 20 rellotges intel·ligents i 10 nits d’hotel per a dues persones amb desdejuni inclòs, a més de la degustació del citat sopar per gentilesa dels locals participants.

Tan sols has de gaudir d’aquest camí culinari, per la qual cosa quantes més vegades participes més possibilitats tindràs de guanyar. Solament hauràs d’emplenar el fullet de campanya que trobaràs en els diferents establiments adherits a aquesta ruta i esperar, fins a l’1 de desembre per a recollir la tassa i, fins al 20, per a consultar en la “Tourist Info” o web municipal els qui han sigut els agraciats amb la resta dels premis.

“Destapa El Campello” ens portarà a obrir la tapa d’una llanda que contindrà els premis. D’aquesta manera, la regidoria de Turisme, mantindrà fins a l’últim instant la intriga i emoció en els consumidors guanyadors que, hauran d’acostar-se fins a l’Oficina de Turisme i “Destapar El Campello”, per a conéixer el seu obsequi. Consulta les bases en www.elcampello.es www.elcampelloturismo.com i en el blog oficial http://blog.elcampelloturismo.com

26 ESTABLIMENTS PER A TAPEAR

La ruta “Destapa El Campello” discorre al llarg de 26 establiments tal com es mostra en els fullets que es poden trobar en els locals adherits a aquesta campanya. Començarà en el c/ Sant Ramon. A l’altura del número 9 ens trobem amb “Los andaluces” i ja en el 85, “Nuestra taberna”. Dirigint-nos cap al barri de “El Vincle”, arribarem fins a “El Polvorilla”, número 3 de la nostra ruta i, molt prop d’ell, ja a l’altura del número 123 del carrer Sant Ramon el “No ni ná!!

Continuant cap avant en paral·lel a la nacional 332, just a l’altura del km 124 fem una paraeta en el “Eloy”, i una miqueta més cap avant en la c/ Pla de l’Amerador, a la Urbanització Alkabir, “Ché José”. A partir d’aquest punt, la nostra ruta contínua en la c/ Vent de Llevant, 17, en l’establiment “Levante”, per a anar-nos endinsant a poc a poc en el nucli del nostre municipi, concretament en “El Casino”, situat en la Plz. de la Constitució.

Seguirem el nostre periple per la c/ Dr. Brotons Poveda, 26, on trobarem “La Teja” i, ja en el centre comercial de la Urbanització Albayna trobarem “Dónde Flor”, el número 10 de la nostra ruta. Tornant al centre urbà trobarem la “Mitja Lluna”, situada en la c/ Sant Joan Bosco, 13 i, sense tot just desplaçar-nos, en el número 3 de la mateixa via “Això d’Eva”. A continuació, “El Racó de Salva”, a l’altura del número 55 de l’Av. de la Generalitat i just al costat, “El trenet”, en l’estació del Tram.