La regidoria de Turisme, la titular del qual és Marisa Navarro (PP), presentarà divendres que ve 1 de novembre, a les 20.00h, en l’incomparable entorn dels Jardins de Vila Marco, l’espectacle “Dos Tenors Dues passions”. El concert, única actuació dels tenors Badel Albelo i Giancarlo Santelli, a la província d’Alacant i abans del començament del seu gira europea, inclourà un extens i gran repertori.

La increïble sinergia entre el cantant canari Badel Albelo i el veneçolà Giancarlo Santelli fan de la seua representació lírica un meravellós espectacle que ha triomfat per on ha passat. Segurament, la clau d’aquest èxit radique en l’objectiu que aquests artistes s’han marcat referent a fer més accessible la interpretació lírica a tota classe de públic.

“Dos tenores Dos passones” és el reeixit primer treball discogràfic d’aquests joves tenors en el repertori dels quals trobarem tangos, boleros i melodies clàssiques sud-americanes. Una representació que promet delectar tots els nostres sentits i que no pots perdre’t. En aquest sentit, cal destacar que l’aforament és limitat i les entrades, el cost de les quals ascendeix a 15 euros, estan disponibles en les oficines de correus i a través de la pàgina www.entradasatualcance.com.