La regidoria de Turisme organitza una nova Ruta Modernista que es realitzarà dissabte que ve, 9 de febrer, de 10:00h a 14:00h.

La ruta, guiada per l’auxiliar de turisme de l’Ajuntament, Susi Navarro, visitarà els llocs emblemàtics de la localitat, com el Casino, Plaça Vella, la Casa-Museu Modernista, el Centre Cultural Gómez Tortosa, el Castell de la Mola i el Santuari de Santa Mª Magdalena. Francisco Sepulcre, regidor de Turisme, valorava positivament aquest tipus de rutes per “la seua gran acceptació entre els visitants que vénen a passar un dia agradable i conéixer tots els atractius de la ciutat”.

El recorregut guiat és gratuït, amb el pagament de 3 euros de l’entrada a la Casa-Museu Modernista, i es requereix vehicle propi i inscripció prèvia en la Tourist-Info o a través del correu electrònic novelda@touristinfo.net i el telèfon 965609228.

A més, com és habitual, s’ofereix la possibilitat de menjar, amb un preu conveniat amb l’Ajuntament, en un restaurant de la localitat que en aquesta edició és el restaurant La Mola, que oferirà un menú al preu de 15 euros.