La regidoria de Turisme organitza una nova Ruta Modernista que es realitzarà dissabte que ve, 1 de juny, de 10:00h a 14:00h.

La ruta visitarà els llocs emblemàtics de la localitat, com el Casino, Plaça Vella, la Casa-Museu Modernista, el Casal Fester, el Centre Cultural Gómez Tortosa, el Castell de la Mola i el Santuari de Santa Mª Magdalena. Francisco Sepulcre, regidor de Turisme, valorava positivament aquest tipus de rutes per “la seua gran acceptació i demanda entre els visitants que vénen a passar un dia agradable i conéixer tots els atractius de la ciutat”.

El recorregut guiat és gratuït, amb el pagament de 3 euros de l’entrada a la Casa-Museu Modernista, i es requereix vehicle propi i inscripció prèvia en http://bit.ly/ruta1junio2019. Per a més informació es pot acudir a la Tourist-Info, situada al carrer Major número 6, en el telèfon 96 560 9228 o a través del correu electrònic novelda@touristinfo.net.

A més, com és habitual, s’ofereix la possibilitat de menjar, amb un preu conveniat amb l’Ajuntament, en un restaurant de la localitat que en aquesta edició és el restaurant Nou Cucuch, que oferirà un menú al preu de 12 euros.