La regidoria de Turisme organitza, aprofitant el període vacacional de Setmana Santa, les Rutes Especials de Setmana Santa, sis rutes guiades que recorreran el patrimoni modernista de la localitat els pròxims 20, 23, 24, 25, 26 i 30 d’abril.

Les rutes, amb l’itinerari habitual de Castillo de la Mola, Santuari de Santa María Magdalena, Casa Museu Modernista, Centre Cultural Gómez Tortosa, Plaça Vella, Església Arxiprestal de Sant Pere i la Societat Cultural Casino de Novelda, tindran com a novetat durant aquestes festes la visita al Casal Fester. Francisco Sepulcre, regidor de Turisme assenyalava que “aquestes rutes són l’oportunitat perfecta perquè els visitants a la ciutat aprofiten el període vacacional de Setmana Santa i s’acosten a Novelda a conéixer el nostre ric patrimoni modernista”.

El recorregut guiat serà gratuït, a excepció de la visita a la Casa Museu Modernista, amb un preu de 3 euros, i es requereix inscripció prèvia en bit.ly/rutasguiadas, en l’Oficina de Turisme, situada al carrer Major número 6 o en el telèfon 96 560 92 28, així com vehicle propi per als desplaçaments des del recinte de la Mola al nucli urbà.