La regidora de Turisme, Belén Alvarado, ha presentat, juntament amb el seu artífex la bloguera gastronòmica M.ª Carmen Azorín Ricote, la segona edició del fullet ‘Con sabor a Elda’ dedicat, aquesta vegada, als arrossos de la terra.

“El primer fullet va tindre un gran èxit entre els eldenses”, ha comentat l’edil de Turisme afegint que “a causa del seu èxit, li vam proposar a M.ª Carmen realitzar aquest segon i estem immensament agraïts per veure aquesta segona edició de ‘Con sabor a Elda’”.

Aquest nou llibre de receptes, conté 9 diferents maneres de cuinar arròs: amb coliflor i bacallà, amb magre i verdures, amb conill i caragols, arròs blanc al forn, amb carxofes i calamars, arròs a banda, amb magre i cigrons, fideuá, o arròs amb secret ibèric i bolets.

Per part seua, la bloguera ha explicat que ha volgut “recollir una xicoteta selecció d’arrossos, els més significatius de la nostra ciutat”, destacant el tradicional arròs blanc al forn. “La gastronomia d’una ciutat sempre té a veure amb la de la província però, aquest arròs blanc al forn, és molt d’ací d’Elda igual que l’arròs amb coliflor i bacallà”.

Així mateix, Alvarado ha assenyalat que “Des de l’oficina de Turisme advoquem per la promoció cultura, del patrimoni de la nostra ciutat, de la indústria però, també, de la gastronomia, ja que pensem que Elda és una ciutat on ens agrada menjar bé i on es menja molt bé”.