La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oriola, que dirigeix Mariola Rocamora, ha presentat les rutes programades per a el mes vinent de març que tindran a Miguel Hernández com a protagonista en complir-se el 80 aniversari de la mort del nostre poeta universal.

L’oferta per als pròxims caps de setmana no pot ser més completa i per a tots els gustos. Rutes que venen amb el suport de l’important guardó rebut dimecres passat concedit per la Confederació Espanyola de Federacions i Associacions de Guies de Turisme (CEFAPIT).

Com a novetat destaca el Taller ‘Deixa que et Compte’ programat per al dissabte dia 19, a les 11 i mitja del matí, amb temàtica infantil on els més xicotets podran asseure’s i tombar-se a llegir i escoltar contes curts de Miguel Hernández, en un espai decorat amb fulles de llibres, entre altres sorpreses.

Per al dissabte 26, la Regidoria de Turisme presenta ‘Miguel… volgut Miguel’ una altra ruta totalment nova i teatralitzada que eixirà a les huit de la vesprada de la Porta de la Olma. En ella es donarà a conéixer la història, els costums i les anècdotes de la ciutat d’Oriola i el seu il·lustre personatge Miguel Hernández. Un dia després, el diumenge 27, a les set i mitja de la vesprada coneixerem la vida i obra del poeta oriolà.

Tampoc faltaran les rutes familiars com ‘El Joglar i les Històries de la seua Llar’ o les tan demandades rutes dels Palaus, Monumental, Murals de Sant Isidre, Un Passeig amb Loaces i Un Passeig amb Velázquez, entre altres.

Recorden que les rutes són totalment gratuïtes i amb places limitades per la qual cosa és necessari realitzar la reserva en www.orihuelaturistica.es.