Tota proposta d’activitat a casa és bona per a fer més suportable el confinament forçós. La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament del Campello acaba de posar en marxa una iniciativa que planteja compartir amb els altres el que veiem des de casa i el nostre llegat culinari, i un joc amb pistes per a trobar el tresor del Llop Marí.

La primera de la propostes consisteix en el fet que els ciutadans remeten fotografies fetes des de les seues casa (#desdemiventana), que seran donades a conéixer en la web de Turisme.

La segona té molt a veure amb la recuperació del nostre llegat històric, en el que fogons es refereix. Consisteix a remetre receptes tradicionals per a animar les xarxes i que tots a casa facen memòria d’aquells plats que tants records li generen, tant pel seu sabor i olor que perduren en la memòria com per la seua elaboració en família.

Tant imatges com receptes han de remetre’s al correu electrònic turismo@elcampello.org. Trobaran informació de totes les iniciatives en la web www.elcampelloturismo.com.

A la CERCA DEL TRESOR

Finalment, Turisme planteja un interessant joc en el qual, després de resoldre les pistes, trobarem “el tresor del llop marí”, convertint-nos tots en autèntic pirates.

Es tracta en aquesta ocasió d’un joc per a realitzar en família, perquè es requereix treball en equip, amb preguntes les solucions de les quals es poden trobar en la pàgina web (llocs d’interés). Per a aquelles respostes que no es troben en la web, cal preguntar als vostres amics, familiars i coneguts a través de vídeo anomenada si no estan a casa amb vosaltres.

Quan passe la quarantena, tot els que facen resolt l’enigma podran passar per l’oficina de turisme per a recollir un regal segur. https://issuu.com/campelloturismo/docs/el_campello_gymkana_2019_cas-val