Turisme i Cultura d’Alacant donen suport al festival de música Àrea 12 que unirà concerts i experiències gastronòmiques en Rabasa

Turisme i Cultura d’Alacant donen suport al festival de música Àrea 12 que unirà concerts i experiències gastronòmiques en Rabasa

Producciones Baltimore ha presentat la programació d’Àrea 12, que va arrancar aquest cap de setmana amb DESTRIPANDO LA HISTORIA i que unirà concerts amb experiències gastronòmiques en Rabasa. La celebració d’aquest cicle compta amb el suport del Patronat de Turisme Alacant City&Beach, la Regidoria de Cultura i el Patronat de Turisme Costa Blanca.

El recinte de Rabasa consta de més de 20.000 metres quadrats i preveu l’assistència d’unes 120.000 persones entre maig i octubre. Dins de la programació d’Àrea 12 se celebraran 20 actuacions entre les quals destaquen Malú, Fito&Fitipaldis, Vetusta Morla, Leiva i Rigoberta Bandini.

El regidor de Cultura, Antonio Manresa, ha destacat que “en el Patronat de Turisme i en Cultura estem molt implicats perquè Alacant aculla aquest tipus d’esdeveniments que situen la ciutat en el mapa dels circuits musicals a nivell nacional”.

Per part seua, la cap d’Estratègia Turística d’Alacant City&Beach, Elena Lumbreras, ha recordat que “l’any passat aquest cicle ja va ser tot un èxit i enguany estem segurs que també ho serà en comptar a més amb més espai i unir les experiències gastronòmiques a les musicals”. “Àrea 12 aposta per Alacant i nosaltres recolzem la iniciativa en la nostra línia de suport a la col·laboració públic-privada en tot allò que beneficie la imatge i promoció de la ciutat”.

El responsable de Produccions Baltimore, José Piñero, ha revelat algunes xifres d’Àrea 12. “Les actuacions convertiran a Alacant en destí musical imprescindible de les grans gires musicals en les quals acolliran a més de 120.000 assistents generant més de 8 milions d’euros d’impacte directe i indirecte a la ciutat amb una campanya de comunicació de més de 150.000 euros i un pressupost de més de 2,5 milions d’euros i del qual es preveu un impacte en mitjans de 7 milions d’euros”, ha assenyalat.

Segons les xifres de l’any passat, llavors Moll 12, el 60% dels assistents als concerts provenien de fora de la ciutat d’Alacant. “Ve molta gent de la resta de la província, de Madrid, València i Múrcia que no sols ve a un concert, sinó que aprofita per a quedar-se dos o tres dies per a gaudir de la ciutat i de la platja”, ha indicat Piñero.

Vibra Mahou

Vibra Mahou, la plataforma de música de Mahou Cinco Estrellas que acosta a artistes i públic, situarà el seu propi escenari en l’Àrea 12 / Mahou Beer Garden, per on passaran tot tipus de concerts i acústics.

A més, aquest espai comptarà amb una zona destinada a la gastronomia, on els assistents podran gaudir de diferents varietats de cervesa i degustar menjar de diferents cuines del món.

Mancant anunciar algunes dates més d’actuacions, el cartell d’Àrea 12 és el següent:

20 de maig – FITO & FITIPALDIS

11 de juny – VETUSTA MORLA

6 d’agost – EL ÚLTIMO APLAUSO

19 d’agost – MALÚ

20 d’agost – BUNBURY (Cancel·lat)

27 d’agost – KISS FM, MECANO EXPERIENCE iss FM, Mecano Experience

28 d’agost – LEIVA

9 de setembre – ARA MALIKIAN

29 de setembre – ROBE

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X