La regidora de Turisme, Mariola Rocamora, ha anunciat que ja està obert el termini d’inscripció per a participar en la VII Ruta de la Tapa i el Gin-*Tonic d’Oriola, que enguany se celebrarà del 31 d’octubre fins al 3 de novembre, coincidint amb el pont de novembre, que atrau nombrosos turistes a Oriola.

D’aquesta manera, l’edil Rocamora ha assenyalat que amb aquest tipus d’iniciativa “continuem posant en valor la nostra gastronomia tant la tradicional com la més avantguardista, però totes dues amb els productes de la nostra terra”.

Tots aquells establiments que estiguen interessats a participar tenen fins al 3 d’octubre per a presentar la inscripció, totalment gratuïta, en el registre general de l’Ajuntament d’Oriola o través de la seu electrònica municipal. Igual que en edicions anteriors, les categories per a concursar són: Tapa Gurmet, Tapa Tradicional, Tapa Dolça i Gin-*Tonic, podent els establiments participar en totes les categories si així ho desitgen.

Enguany els patrocinadors del concurs són: Caixa Rural Central, Central Hisúmer, Onda Cero, Conserves Victoria i Mateo Wines. Tant els participants com els premis a aconseguir es donaran a conéixer en la presentació que es realitzarà el dilluns 7 d’octubre, a la Biblioteca María Moliner, a les deu del matí. Per a més informació sobre les bases es poden consultar en www.orihuelaturistica.es.

La regidora de Turisme ha convidat al fet que se sumen a aquesta activitat als empresaris del sector de la restauració, per a “entre tot continuar posicionant Oriola com una destinació turística a gaudir, especialment amb aquestes jornades d’oci, diversió i degustació”.