L’esplanada de Platja Flamenca acollirà el concert instrumental d’èxits del pop “A la llum dels ciris”, l’actuació del Mag Larsen i la representació còmica titulada “Ferdinando, el bou”
La Regidoria de Turisme ha organitzat el “Festival 1 de maig” en Orihuela Costa per a dissabte que ve 29 i diumenge 30 d’abril a l’esplanada de Platja Flamenca, un cap de setmana d’activitats destinades tant per a adults com per a públic infantil. Així, María García, regidora de Turisme, explica que “el dissabte a les 21 hores, tindrà lloc el Concert Instrumental simfònic ‘A la llum dels ciris’ a càrrec del quintet Camerata Antiga que interpretarà èxits de música pop tant nacional com internacional. Un recital en el qual l’esplanada s’ambientarà amb desenes de veles que donaran un ambient acollidor”.
El diumenge 30 d’abril, l’esplanada acollirà dues activitats infantils en clau d’humor. García indica que “a les 11, podrem gaudir de l’actuació ‘Ximpleries Professionals’ a càrrec del divertit Mag Larsen i a les 12.30, Pampol Teatre representarà ‘Ferdinando, el bou’ en el qual estarà assegurat una bona estona de riures, no sols entre els més xicotets sinó també entre els adults”.
La Regidoria de Turisme convida tant a residents com a visitants a participar en aquestes activitats organitzades per a aquest cap de setmana coincidint amb la festivitat de l’1 de maig.