María García, regidora de Turisme, presenta les rutes turístiques i visites guiades gratuïtes organitzades per al mes de novembre amb la incorporació de dues noves activitats com a ‘Simbolisme a Oriola” prevista per al dia 4 i un taller infantil ‘Murals de Sant Isidre’, “la primera partirà des de la Porta de la Olma a Santo Domingo i recorrerà les principals façanes monumentals en les quals s’exposarà el significat de símbols propis d’Oriola, que molts d’ells contenen una història màgica”, explica García. Així, el dia 12 de novembre s’impartirà el taller infantil ‘Murals de Sant Isidre’, a partir de les 11.30 a la porta de l’oficina de turisme d’Oriola, per a “que els més xicotets dibuixen i creen al llarg del matí un mural com els que ens trobem en el barri de Sant Isidre que la seua temàtica serà sobre el nostre poeta Miguel Hernández. Amb aquesta activitat pretenem que els xiquets s’involucren des d’edats molt primerenques en la figura i obra del nostre poeta”. Aquesta creació pictòrica s’exposarà en la Tourist Info durant dues setmanes.
Així mateix, la programació turística de novembre reprén dues rutes després de la baixada de les temperatures, la senderista ‘Pujada al Castell’ que partirà des de la porta de l’oficina de turisme d’Oriola Centre fins a arribar al castell; un recorregut que s’aconsella realitzar amb roba i calçat còmode a més de portar aigua. I la ruta ‘Convents’ que recorrerà els principals edificis conventuals de la ciutat i en la qual els visitants podran adquirir els saborosos dolços conventuals.
Al costat d’aquests recorreguts turístics, novembre comptarà amb rutes com a Passeig Cultural per la ciutat, la visita al Museu de la Reconquesta, la tradicional de Palacio que mostra els principals monuments i cases palatines oriolanes, ‘Llegendes’ pròpies d’Oriola o la visita a la Casa Museu Miguel Hernández.
Els interessats poden reservar la seua plaça en www.orihuelaturistica.es . Places limitades