Promocionar els punts d’interés de Petrer a través de les xarxes socials és l’objectiu que, per segon any consecutiu, s’ha marcat la regidoria de Turisme amb la campanya participativa “Besa’t a Petrer”, que posa en marxa coincidint amb la celebració de Sant Valentín.

El regidor de Turisme, David Morcillo, ha subratllat que “repetim aquesta iniciativa per l’èxit que va tindre l’any passat i perquè considerem que és una forma diferencial de promocionar la nostra ciutat i tots els seus llocs d’interés a través de les xarxes socials”. Morcillo ha animat a tothom a participar en aquesta iniciativa “ja siga amb un bes d’amor, d’amistat, d’afecte… expressant, així, l’amor que tots sentim per la nostra ciutat”.

Del dimecres 12 al dilluns 17 de febrer, la regidoria de Turisme convida a veïns i visitants a fer-se una fotografia besant-se en algun dels huit “punts de bes” habilitats per tota la ciutat i que estan identificats amb cors i pujar-la a Facebook o Instragram amb l’etiqueta “#BésateEnPetrer”. Per a això, a més, s’ha creat un filtre personalitzat en Instagram que, a partir del dimecres 12, estarà disponible en el perfil de Turismopetrer perquè els usuaris puguen descarregar-ho i utilitzar-ho en les seues fotografies.

De totes les fotografies participants, es realitzarà una selecció que apareixerà en una doble pàgina en el setmanari local del dia 21 de febrer. Així mateix, com a novetat, les fotografies també es mostraran amb muntatges de vídeos en les pantalles publicitàries digitals situades en l’av. Reina Sofia i en la rotonda del Guirney i en les xarxes socials de Turisme Petrer del 18 al 25 de febrer.

Els “punts de bes” estan situats en: el Castell, la plaça de Dalt, la Tourist Info, els jardins Alcalde Vicente Maestre, el parc 9 d´Octubre, el bulevard de l’av. Felip V, el parc el Campet i la plaça del Mercat de la Frontera, la qual cosa implica que s’han habilitat quatre “punts de bes” més que l’any passat.