El nou fullet Experiències turístiques ciutat d’Elda que recull totes les activitats que des de la Regidoria de Turisme s’han llançat, ja està disponible en l’oficina de Turisme.

El pamflet “recull els deu productes turístics que s’han organitzat a la nostra ciutat des de 2017 i que continuem duent a terme pel seu èxit”, ha explicat l’edil de Turisme. Així mateix, en ell s’expliquen les diferents activitats i les dates en les quals es realitzen cadascuna d’elles.

“És important que sapieu que obrirem la inscripció en el mes en què es produeix”, ha assenyalat Alvarado. D’aquesta manera, per a l’activitat ‘Aquells que ací van viure’ que és diumenge que ve, els interessats ja tenen el termini obert per a inscriure’s, o ben cridat a l’oficina de turisme (966 980 300) o a través de Facebook (Ciutat d’Elda Turisme). Per contra, “per a totes les activitats de febrer fins al dia 1 no obrirem la inscripció”, ha manifestat l’edil, explicant que “d’aquesta manera no fem llistes d’espera massa extenses i tothom que vulga participar té la possibilitat de fer-ho de forma mensual”.

En concret, el catàleg recull les següents activitats: Dia 37, Cenicielda, Idella sota una estrela, les vistes guiades al Jaciment El Monastil, experiències sobre el nivell del mar, aquells que ací van viure, Elda Republicana, Elda emblemàtica, Éldase una vegada i Què hi ha de vell, Nova?

“Són 10 activitats que recomane, com ja sabeu són un èxit cadascuna d’elles i són de diversa índole, des de naturalesa, fins a història o el Museu del Calçat”, ha assenyalat la regidora.

D’altra banda, han visitat l’oficina de Turisme la Fallera Major d’Elda, Ana Ruano, al costat de les seues dames, Arantzazu Orient i Laura Delegido, els qui han sigut nomenades ambaixadores d’Elda, i se’ls ha fet lliurament del carnet i de l’obsequi que aquest nomenament porta amb si. “Hem de considerar que enguany les nostres Falles celebren la seua 90 aniversari, per tant, hem de donar suport a aquestes festes”, ha assenyalat Alvarado.

Per part seua, Ana Ruano ha mostrat el seu agraïment i compromís amb la festes de Falles: “Ja complim 90 anys, que sembla poc però és molta història”. A més, ha anunciat que el pròxim cap de setmana portaran les Falles a Fitur, “i és un orgull i satisfacció portar les tres el nom d’Elda com a ambaixadores”..