La Regidoria de Turisme ha organitzat una representació teatral-musical titulada “Orihuela, una mar d’essències” que tindrà lloc diumenge que ve 25 de setembre a les 17.00 hores en l’escenari de la plaça Major del Centre Comercial Zenia Boulevard “per a donar a conéixer les essències pròpies d’Oriola que la fan una destinació turística imprescindible que visitar en la Costa Blanca. I ho fem en una zona on més acollim al turista tant residencial com estacional, a més de coincidir durant el cap de setmana en el qual el centre comercial celebra el seu desé aniversari” ha afirmat María García, regidora de Turisme.
A través de diferents escenes, la companyia la Xiqueta Crea, interpretarà una història que mescla realitat i ficció “en la qual es donarà a conéixer les festes de moros i  cristians, balls, desfilades, tradicions, costums i gastronomia local com el guisat de polit, l’arròs amb crosta així com dels nostres dolços i postres conventuals com el pastís de glòria o els camusos, entre altres”, ha explicat l’edil. Tot a través de la representació de la història i costums tant d’Oriola Ciutat com de la costa  i de fons comptarà amb una posterior on es mostrarà la imatge de la Torre de Cap Roig.
Així mateix, María García ha agraït a Cristina Ros, Directora del Centre Comercial Zenia Boulevard la invitació per part del centre a participar en aquesta celebració. Per part seua, Ros ha exposat la col·laboració que existeix entre el centre comercial i l’Ajuntament “per a realitzar accions que donen visibilitat a Oriola en un espai totalment multicultural pel qual passen a l’any 14 milions de visitants i en el qual fem una mitjana de 700 esdeveniments a l’any”. Així mateix ha presentat les activitats que es van realitzar al llarg del pròxim cap de setmana -24 i 25 de setembre- amb motiu del seu desé aniversari, en el qual destaquen activitats per a tots els públics, tant musicals com culturals, d’animació per a xiquets, descomptes especials en botigues i restaurants, a més de menjar gratis.